taksa klub przebudowa artykuły COPA AMERICA

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.06.2007, 18:12    Pytanie
1. jaka jest różnica między tym że u siebie gram ofensywnie a na wyjeździe defensywnie
2.po ilu sezonach z sukcesami do mojej Catani będzie chciał przyjść torres czy chivu
3.czy dobrze zrobiłem gdy gruntownie przebudowałem zespół na początku sezonu ??
4. ponieważ pisałem artykuły na fm.gamerpro.pl ( niestety po odejściu seja [ obecnie przebywa w Reading ] i fudiego strona się rozpada )więc chcę się zapytać ile powinien zajmować artykuł i do kogo miałbym go przesłać
5 ponieważ szukam talenty nie tylko przez fm ale i oglądając młodzieżowe MŚ czy mecze U-18 czy 17 chciałbym obejżeć COPA AMERICA ale nie posiadam Tvp sport więc czy jakieś inne stacje transmitują te rozgrwyki ( posiadam Cyf.... Pol......)

wiem że pytanie nr.5 nie nadaje się na suflet xDDD ale jestem bardzo zdesperowany

pozdrawiam i dziękuje za WYCZERPUJĄCE odpowiedzi

xDD

alex_waw Młody aktywista

0
27.06.2007 18:17    #1
pierwsze trzy pytania kretyńskie

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.06.2007 18:25    #2
5.Cyfra +, kanał 241;)

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.06.2007 18:26    #3
5.Cyfra +, kanał 241;)
4.Nie ważne ile, ważna jest jego jakość.Do kogoś z redakcji

pavlov99 Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.06.2007 18:53    #4
2. To zależy jak wielkie będą to sukcesy.
5. Dopiero niestety od 1/4 finału rozgrywki będą transmitowane na tvp.

aberdeen Młody aktywista

0
27.06.2007 18:58    #5
1. Pytanie w stylu- Czym sie różni koń od koniaka?- odp. tym samym co rum od rumaka. he he

Ichabod Crane Partyzant

0
27.06.2007 19:01    #6
1. jaka jest różnica między tym że u siebie gram ofensywnie a na wyjeździe defensywnie

Zgadnij. U siebie rózne ekipy grają ofensywniej, dlatego bardziej opłaca się dać nastawienie defensywne i czekać na kontry, oczywiście jeśli klasa zespołu jest zbliżona. No ale taktyka to sprawa bardzo indywidualna, niektórzy mogą woleć rzucić ofensywe, ostry pressing i wysunieta linie obrońców, żeby iść cios za cios... Trzeba kombinować :D

2.po ilu sezonach z sukcesami do mojej Catani będzie chciał przyjść torres czy chivu

Po 666, jeśli po każdym oddasz hołd szatanowi :)

3.czy dobrze zrobiłem gdy gruntownie przebudowałem zespół na początku sezonu ??

Spójrz w terminarz, a konkretnie w wyniki i odpowiedz sobie sam :)

4. ponieważ pisałem artykuły na fm.gamerpro.pl więc chcę się zapytać ile powinien zajmować artykuł i do kogo miałbym go przesłać

Popatrz na inne artykuły, w zasadzie chyba ogólna zasada jest taka, żeby unikać skrajności. Gdzie wyslać? Tego nie wiadomo, bo strona Redakcja nie istnieje (404). ;)

5 ponieważ szukam talenty nie tylko przez fm ale i oglądając młodzieżowe MŚ czy mecze U-18 czy 17 chciałbym obejżeć COPA AMERICA ale nie posiadam Tvp sport więc czy jakieś inne stacje transmitują te rozgrwyki ( posiadam Cyf.... Pol......)

Zawsze możesz spróbować Sopcasta i jemu podobnych programów

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution