tragedia

geo.adi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.05.2007, 23:34    Pytanie
mam oryginal fm'a 2007 i od samego poczatku mam problemy z plytka. zainstalowalem (trwalo to dosyc dlugo a kompa mam szybkiego) i odpalam, a tu wyskakuje ze nie ma plyty w czytniku... po godzinie meczenia sie z tym uzywajac sd4hide (do robienia backupa) odpalilem gre i tak dzialala prze 2 miesiace. potem zaczela dzialac bez sd4hide az do dzis. po jakims miesiacu przerwy moj komp przestal czytac w ogole ta plytke. inne czyta bez problemu... czasem wywali komunikat, ze dysk jest zle sformatowany :/ jak kiedys probowalem zrobic obraz plyty to sie wieszalo prazy jednym pliku... mozecie mnie jakos wspomoc, bo nie mam ochoty na kupno drugiego oryginalu a paragonu juz dawno nie mam.... fakt, plytka jest ciut porysowana, ale ot nigdy nie robilo mojemu komputerowi roznicy...
pomocy!
jak macie jakies konkretne pomysly to piszcie:

Turbocik Partyzant

0
02.05.2007 10:51    #10
Wyślij płyte do www.gram.pl i ci odeślą nową :P

Użytkownik uznał post za pomocny

geo.adi Partyzant

0
03.05.2007 15:29    #11
no coz, chyba rzeczywiscie wysle do polskiego wydawcy. fakt faktem ze plytka jest ciut porysowana, ale to normalne jesli sie tego uzywa regularnie. cd/dvd drive w laptopie lubi rysowac plytki. ale nie bede marudzic. teraz znowu mi zaczelo dzialac,wiec sie jeszcze wstrzymam. ale dzieki!

Mistrzu_mks Młody aktywista

0
03.05.2007 20:09    #12
u laptopow to normalne chyba

Lomnas Partyzant

0
10.05.2007 15:26    #13
Miewam czasami ten sam problem ale tylko wtedy gdy zapęd się przegrzeje. Wtedy robie restarta z płytą w napędzie i już ją czyta.Może też pomoże?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution