Trening w pół sezonowy :))

czaaareeek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.12.2006, 19:45    Pytanie
Witajcie,pytanko za 100 ptk. Widziałem podobne ale chyba nie w 100% takie same. Gram sobie drugoligową Jagiellonią i jak to wszystkie drugoligowce mam dosyć długą przerwę zimową. W sumie jakieś 3 miechy. i tu pytanie. Jak rozplanować trening w przerwie? Ja np gdy kończe rundę w połowie listopada (czy jakoś pod koniec) nie zmieniam obciążeń treningu aż jakoś do świąt (20 grudnia), gram w grudniu jeszcze dwa towarzyskie mecze. Potem mam zamiar dać im odpocząć i w połowie stycznia trening mocno siłowy na jakimś tournee. Potem w lutym następne tournee z może trzema meczykami i juz mocnym treningiem. Więc moje pytanie jest głównie następujące: czy dajecie zawodnikom w przerwie z 2 tyg a może i więcej bez całkowitego treningu czy po prostu go zmiejszacie. W końcu w letniej przerwie mają urlopy. I drugie: czy jest ryzyko że po w czasie odpoczynku, zawodnikom nie będą chciały powrócić stare dobre atrybuty? Troszkę się rozpisałem,sorki. Pozdrawiam i czekam na opinie.

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
11.12.2006 19:52    #1
ja osobiscie od poczatku przerwy zimowej daje im obciazenie na maksa. Niektórzy łapia kontuzje ale za to fantastycznie wytrzymuja sezon no i staty idą w górę.

marpiast Proletariat

0
11.12.2006 19:54    #2
Ja tez gram w drugiej Lidze PIASTem Gliwice i w tej przerwie zimowej robie tak zeby po zakonczeniu rundy rozegrac dwa mecze a pózniej dwa tyg. odpoczynku po czym zaczynam stopniomo zwiekszac trening ,oczywiscie w tym czasie mecze kontrolne i jak sie uda(nie zawsze) wyjazd na turne do cieplego kraju po powrocie dwa mecze kontrolne z zespolami z tej samej ligii!! Tak to wyglada u mnie -podobnie jak u Ciebie!!Pozdrawiam i zycze awansu do Ekstraklasy (tylko pamietaj PIAST Gliwice tez wchodzi)!!

ZBYT WIELE DOZNAŃ BY ZAPOMNIEĆ-PIAST Gliwice

Użytkownik uznał post za pomocny

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
11.12.2006 19:57    #3
czaaareeek- nie zmieniaj niczego pojedynczo, nie dawaj im żadnej przerwy (bo potracą wszystkie atrybuty), ale po prostu przesuń suwak intensywności treningu trochę w prawo :-)

czaaareeek Partyzant

0
11.12.2006 20:19    #4
no nie gadaj TZ, bo ich zarypię na śmierć...

Yoonec Młody aktywista

0
11.12.2006 20:24    #5
no przecierz to są przygotowania to musi być trochę mocniej niz zwykle

czaaareeek Partyzant

0
11.12.2006 20:29    #6
ale zaraz po zakończeniu rundy?? chyba jakiś odpoczynek się im należy...

Yoonec Młody aktywista

0
11.12.2006 21:13    #7
no to daj im z 2 tyg. a później do roboty, sparingi nie częściej niż co 3-4 dni

tuptus Młody aktywista

0
11.12.2006 23:00    #8
Wg. moich obserwacji nie należy nic zmieniać, wyjazd na tournee dopiero 1,5 miesiąca przed pierwszym meczem, i masz jeszcze w cholerę czasu, żeby ich w 4-5 meczach ograć. W przygotowaniach najważniejsze jest lato.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
11.12.2006 23:12    #9
Trening wszystko na średnio, aerobik na mocno. Muszą wytrzymać sezon kondycyjnie.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution