Treningi, szkolenia, gwiazdki

jaqb Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.06.2007, 14:05    Pytanie
Przepraszam za nowy temat, ale nie dostałem odp. Mam wątpliwość jeśli chodzi o trening w FM 07. Jeśli słaby zespół zatrudni wybitnych trenerów powinien wzbić się na wyżyny -oczywiście jeśli stać ich na takiego trenera. Moje pytanie: jak ilość gwiazdek (przy treningu) wpływa na zespół, czy jeśli przy treningu na ***** piłkarze osiągają swoje max PA to przy np. *** połowę? Czy to raczej chodzi o szybkość osiągnięcia maxa PA? A kwestia bazy treningowej? Może ktoś to sprawdzał lub sprawdzi.... . Z moich doświadczeń zauważyłem jedynie, że przy transferach niektórzy piłkarze cieszą się, że mam dobrą bazę treningową. Natomiast nie rozumiem, jak to jest z klubami filiarnymi: np. w korzyściach jest napisane, że dany klub słynie ze szkolenia wielu talentów (czy coś w tym stylu) a ma cienkich trenerów i słabą bazę???

wojciech1505 Młody aktywista

0
28.06.2007 14:17    #1
Popierwsze- słaby zespół nie zatrudni wybitnych trenerów bo go nie stać i sami nie chcą przyjść.
Gwiazdki trenera to tylko część sukcasu treningu .Na ten sukces wpływa jeszcze wiele elementów np;jakość bazy treningowej ,dyscyplina ,ambicje piłkarzy ,częstość gry w 1 zespole , brak długotrwałych kontuzji , morale w zespole i pewnie jeszcze inne .Tagrze gwiazdki są ważne ale nie tylko.
Kluby filialne odkrywają talenty ,brylanty.A taki np. MU je szlifuje do błysku. One mogą błyszczeć tylko na najwyższej półce.

jaqb Partyzant

0
28.06.2007 14:34    #2
Czyli gdyby np. M. Essien (?) zostalby przyjety do Polonii, to nie rozwinalby sie tak jak w Chelsea? A gdyby Polonia jakims cudem zatrudnila Murinhio(?), rozwinela baze treningowa, dostala od "Dobrego Wujka" za przeproszeniem kupe kasy to co...?
Ale odbiegamy od tematu. Co z ta zaleznoscia treningu od gwiazdek trenerow???

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution