Update

SowaA Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.06.2007, 21:51    Pytanie
Witam. Wie ktoś może czy RRU ma w planach wydanie nowego update'u? Może ktoś wie o p rzybliżonym terminie wydania takiego update'u. Ktoś pewnie zapyta, po co czekać no to uaktualnienie, skoro wiele prywatnych osób "wypuszcza" na suflerze swoje update, ja jednak nie mam zaufanie do takich prac, ponieważ najczęściej posiadają one ogromną ilość błędów, niedopracowań. Oczywiście wielki szacun dla autorów, za pracę i poświęcenie. RRU wydało moim zdaniem świetnego update'a do Fm2007 i tym zyskało moją sympati. Z góry dziękuje za wszelkie dopowiedzi.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
27.06.2007 22:09    #1
Wygląda na to, że nie będzie już raczej nowego RRU dla FMa 2007. Chociaż kto wie :D

xpris Młody aktywista

0
27.06.2007 22:23    #2
RRU zawszę wychodzi niespodziewanie i nie wykluczone ,że i teraz tak będzie więc bądźmy dobrej nadzieji.

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.06.2007 22:30    #3
Jak wiadomo najczęściej nie znaczy zawsze... poczekaj na nasze update'y, a z pewnością się nie zawiedziesz, a wręcz przeciwnie... ;)

Co do tematu to już chyba kilka takich było... można było "odkopać" i tam napisać ale cóż...
Po za tym nie mam pojęcia kiedy i czy w ogóle wyjdzie jego update... w końcu aby rywalizować trzeba pracować(i ryzykować) ;)

sm1leY Młody aktywista

0
28.06.2007 07:35    #4
Jest jakiś apdejt, gdzie Rengife jest w Lechu, ten hiszpan w Legii, itd. ?
Zachciało mi się w ligę polską grać ale bez jakiegoś porządnego uaktualnienia nawet jej nie ruszam...

kyczy7 Przodownik pracy

0
28.06.2007 10:43    #5
FMUT - nigdy nie ściagałem amatorskich prac ludzi ( ale pełny szacunek dla nich ) bo nie miałem zaufania ale ten koles zrobił na profesionalnie ! serio ! bardzo mi sie podoba :D

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution