wolny transfer

Visioner Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.08.2007, 17:04    Pytanie
otoz nie wiem czy to bug, ale czasami sie zdarza, ze jakis klub (przykladowo psv) sklada oferte w wysokosci 0 euro za przykladowo kristiana sarkiesa (warty 300 tys.) i klub akceptuje ta oferte, ale kiedy ja skladam identyczna, to klub zada ode mnie gotowki, a do psv pozwala przejsc zawodnikowi za darmo. o co chodzi?? psv dalem tylko dla przykladu, tak sie dzieje wiele razy

Hain Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.08.2007 20:48    #10
Być może jest tak jak koledzy wyżej piszą, jednak najczęściej przy ofercie warctej 0 jest klauzula o sparingu, która czasem daje większe zyski niż sprzedaż zawodnika za kwote taka jaką jest wart. Np. kiedyś grając w Polskiej lidze (nie pamietam już jakim klubem) miałem zawodnika wratego ok. 500 tyś zł. Złożył oferte mi zdaje sie Bayern i zaoferował tylko sparing, jako że zawodnik chciał odejść do lepszego klubu to sie zgodziłem. I na sparingu zarobiłem nie 500 tyś, a 1,5 mln złotych.

Użytkownik uznał post za pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution