CD Projekt daje przecież dożywotnią gwarancję na płytki - wystarczy skontaktowac się z nimi, wymienią Ci nośnik (CD) bez problemu na nowy.
[quote=gram.pl]
Czym jest dożywotnia gwarancja?
Dożywotnia gwarancja to nowa usługa gram.pl umożliwiająca wymianę uszkodzonych nośników (płyt)
z grami CD Projekt na nowe. Nie ma znaczenia, w jaki sposób nośnik uległ uszkodzeniu lub zniszczeniu (zarysowanie przez czytnik, pęknięcie, złamanie, pogryzienie przez psa, etc) - wymienimy każdy nośnik na nowy. Ważna informacją jest również to, że wymieniane są całe komplety - bez względu na to, czy gra znajduje się na 1, 3 czy 5-ciu płytach, Ty otrzymasz pachnący nowością komplet.
Jak mogę z niej skorzystać?
Aby skorzystać z Dożywotniej Gwarancji należy wpierw zarejestrować daną grę elektronicznie. Aby to zrobić wystarczy wejść pod adres
www.gram.pl/rejestracja. Po dokonaniu rejestracji, gdy gra znajdzie się już na Twoim koncie, kliknij przycisk WYMIEŃ obok nazwy gry, aby zgłosić ją do wymiany w ramach Dożywotniej Gwarancji. Otrzymasz wtedy informację gdzie należy wysłać zniszczone płyty (nośniki) z grą oraz kiedy otrzymasz nowe.
Które gry mogę wymienić i ile to kosztuje?
Usługą Dożywotniej Gwarancji objęte są wszystkie gry PC wydane przez CD Projekt, począwszy od 23 września 2005 roku. Nośniki każdej z tych gier można wymienić przez cały okres życia produktu, czyli tak długo jak dana gra znajduje się w sprzedaży. Bez względu na to w jakiej serii dostępna jest gra, jeśli możesz ją kupić, możesz także wymienić płytki. Wymiana nośników jest darmowa. Pokrywasz jedynie koszt pakowania i przesyłki nowych płyt do Ciebie - 15,90 zł.[/quote]
Szczegóły na
gram.pl.
Istnieją także
"używki", czyli gry z "drugiej ręki" - mogą je sprzedawac tylko osoby, które zarejestrowały oryginalną grę na gram.pl, więc prawdopodobieństwo że ktoś zrobi Cię w konia jest bardzo znikome.

Ale FM 2007 nie znalazłem póki co w ofercie... (nic dziwnego - każdy gra ciągle
Najnowsze posty