wypożyczenie z klubu patronackiego

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.07.2007, 11:21    Pytanie
gram Lechem,moim klubem patronackim jest Arsenal i tu moje pytanie.Czy zdarzylo się komukolwiek aby dostali propozycje wypozyczenia gracza z klubu patronackiego( no bo my mozemy wypozyczac ale czy nam moga wypozyczac ) ? nie mam anglii ustawionej jako ligi wybranej

arnold1990 Młody aktywista

0
09.07.2007 11:26    #1
Ja gram Maritimo i mam klub patronacki Real Madryt i już na początku przysłali mi 2 piłkarzy którzy wzmocnili mój skład.
A do Ciebie może nie przychodzą dlatego że po prostu nie chcą grać w Twoim Lechu...
Pozdrawiam!

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.07.2007 11:34    #2
ale masz hiszpańską ligę wybraną ?

arnold1990 Młody aktywista

0
09.07.2007 11:37    #3
Mam wybrane 11 lig i w nich m.in. hiszpańska, polską i inne

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
09.07.2007 12:10    #4
Ze zdobytego doświadczenia mogę stwierdzić, że filie (zbyt często?) samodzielnie nie wypożyczają zawodników. Czasami jest nawet tak, że w ogóle nikogo nie chcą wypożyczyć. Ale jak im wysłać zawodnika, to wezmą z pocałowaniem rączki...

eMiKa Młody aktywista

0
09.07.2007 12:49    #5
Ja,grajac kiedys Korona Kielce mialem klub patronacki Auxerre i juz po podpisaniu umowy o wzajemnym wspieraniu dostalem propozycje wypozyczenia o ile pamietam 11 graczy (glownie z 2 sqadu druzyny i glownie zawodnikow z obywatelstwem innym niz francuskie) niestety zgodzilo sie do mnie przejsc na wypozyczenie tylko 4,ale co roku auxerre przysylalo mi conajmniej liste 5 pilkarzy,ktorzy ewentualnie mieli by byc do mnie wypozyczeni.Co zas sie tyczy wypozyczeń z mojego klubu do Auxerre to w 2 roku wypozyczyli z mojego sqadu Bonina z mozliwoscia wykupienia za 1,6 mln funtów,zas w trzecim wypozyczyli Kamila Radujl i mojego generowanego gracza Marcina Wójtowicza.

Kluby patronackie czasem same proponuja zawodnikow,czesciej zdaza sie to jesli masz klub z aktywnej ligi,badz ligi zdlizonej w poziomie,Szachtar Donieck czesto u mnie wysylal swoich kopaczy do Lecha Poznan.Pozdrawiam i mam nadzieje ze co nieco wyjasnilem,elo.
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

Hunter91 Młody aktywista

0
09.07.2007 12:55    #6
Ja gram Wisła Płock 8 sezon a od 3 moim klubem patronackim jest Arsenal. Nie mam załadowanej ligi angielskiej i jeszcze żaden moj piłkarz nie został wypożyczony ani Arsenal nie chciał przysłać do mnie swoich zawodników. Próbowałem sam złożyć oferte wypozyczenia ale nic z tego. Moze tobie sie uda pozdro

Użytkownik uznał post za pomocny

Tenorio Młody aktywista

0
09.07.2007 13:57    #7
Ja sam gram teraz w Anglii i za klub filialny mam Cracovię i obecnie mam już 4 sezon w którym wypożyczam tych samych 3 zawodników, aby otrzymali polskie obywatelstwo (w końcu je niedawno otrzymali) i żadnych problemów nie miałem.
I z tego jak pobieżnie przeglądałem kluby filialne innych klubów z Premiership, kilka miało właśnie kluby z Polski w celu uzyskiwania pozwolenia na pracę w Anglii dla graczy spoza UE. Choć wcale z tego nie korzystali, bo wypożyczali tylko jakiś Szkotów, Anglików, Francuzów itd.
I najważniejsze, że nie miałem wczytanej polskiej ligi.

jender17 Partyzant

0
09.07.2007 23:38    #8
Jak nie chcą Ci sami przysyłać listy to sam próbuj wypożyczać zawodników.

c.ronaldo Partyzant

0
10.07.2007 14:51    #9
Ja gram Lechem i na poczatku pierwszego sezonu Arsenal zaproponowal mi Vincenta van den Berga i przeszedl do mnie na wypozyczenie a ja sam postanowilem sprubowac wypoyzczyc Marta Pooma i tez sie zgodzil i grali u mnie jeden sezon. Teraz zaczynam drugi sezon i Arsenal propnuje mi Denilsona teraz czekam czy on sam zgodzi sie przejsc do mnie:) Wiec jest to mozliwe:) Trzeba miec troche szczesci:P

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution