Zawodnicy - szukam / kupię / wypożyczę, Sztab szkoleniowy - szukam

kosa1333 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.06.2012 14:18    #8601
Dobry, 1 sezon Fulham, szukam kilku uzdolnionych młodych grajków, którzy będą po kilku sezonach dobrymi zawodnikami w Anglii, najlepiej jeśli byli by to bramkarze, obrońcy :)
Im więcej talenciaków podacie tym lepiej, max kasa jaką mogę wydać to 3mln, mam więcej bo zrobiłem wyprzedaż, ale klub ma kłopoty finansowe na samym początku :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.06.2012 o godz. 14:18

Limak123 Partyzant

0
27.06.2012 14:25    #8602
Witam, prosze o rekomendacje naprawde dobrego ŚPO do mojego Eintrachtu ( 4 sezon) w cenie 3-5mln Euro. Pozdrawiam :)

mariaczi123 Partyzant

0
27.06.2012 15:05    #8603
[quote="ElFideo"]Napastnicy:
Vaclav Kadlec
Khouma Babacar
Federcio Macheda
Robert Lewandowski
Skrzydlowi
Konoplianka, Kovacic, Kagawa, Błaszczykowski, Tomecak, Helder Barbosa, Jese, Fabio Coentrao(jak grasz na starszym patchu), ANGEL DI MARIA( TO SAMO co fabio) Eden Hazard, Wijandlum, Willian, Alex Teixeira, Douglas Costa, Ahmed Soukouna[/quote]

żaden z nich nie chce sie zgodzic na gre w Leeds.
prosiłbym o dalsze propozycje :)
potrzebuje dwóch solidnych skrzydłowych i napadziora do wspolpracy z yaya sanogo fm11

PS
moze ktos napisac słowko o austriaku christian fuchs sie zowie

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.06.2012 o godz. 15:08

Limak123 Partyzant

0
27.06.2012 15:12    #8604
Wiec jeśli chodzi o skrzydłowego to polecam Rekisha i pamiętam że napastnik Ahmed Soukouna ( jakoś tak) super grał u mnie w FM11

hapek Partyzant

0
27.06.2012 15:57    #8605
[quote="mariaczi123"][quote="ElFideo"]Napastnicy:
Vaclav Kadlec
Khouma Babacar
Federcio Macheda
Robert Lewandowski
Skrzydlowi
Konoplianka, Kovacic, Kagawa, Błaszczykowski, Tomecak, Helder Barbosa, Jese, Fabio Coentrao(jak grasz na starszym patchu), ANGEL DI MARIA( TO SAMO co fabio) Eden Hazard, Wijandlum, Willian, Alex Teixeira, Douglas Costa, Ahmed Soukouna[/quote]

żaden z nich nie chce sie zgodzic na gre w Leeds.
prosiłbym o dalsze propozycje :)
potrzebuje dwóch solidnych skrzydłowych i napadziora do wspolpracy z yaya sanogo fm11

PS
moze ktos napisac słowko o austriaku christian fuchs sie zowie [/quote]

przeciez Soukouna jest za darmo

dawidhiguain Partyzant

0
27.06.2012 18:45    #8606
Levante :
1-Sezon
Szukam młodych i zdolnych !
Lewego obrońcę
Środkowy obrońca
Bramkarz
Środkowy Pomocnik
Skrzydłowi którzy bd grali jako schodzący Napastnik !

WariatCFC Młody aktywista

0
27.06.2012 22:00    #8607
Miał Ktoś w druzynie Daniela Mladenova? Atrybuty ma bardzo dobre, jest tani i uniwersalny, brać?
[quote="hapek"]Z drugiej strony zal mi cie po pewnie jestes za polonia gieksa dyskobolia warszafka, albo inna legła poległa która kradła pilakarzy innym kluba, albo wisla skisla tak jak ty, a moze lechia olimpia poznan gdansk, albo ruchowi chorzowskie psy[/quote]

DarkShinigami Partyzant

0
28.06.2012 03:48    #8608
Witam wszystkich, jestem nowym graczem FMa(2012 to moj pierwszy) . Zaczalem gre Lechem Poznan, 1 sezon ledwo ledwo 1 miejsce, na zmiane kupilem sobie Franca Songo, Clemenca Matawu, Erica Addo, Stephena Appiaha , Janoszke(ten lewy pomocnik imienai nie pamietam) i Titi. Z Songo , Appiaha, Addo i Janoszki jestem zadowolony, Reszta srednio. I teraz pytanie brzmi: Kogo kupic zeby dac rade powalczyc w LM? Mam 2mln na transfery.
No i problem z Rudnevsem, przez caly sezon strzelil 4 bramki... Wartosc spadla do 700 tys. Sprzedac go? Liczyc ze sie odblokuje?
Moja jedenastka wygladala tak(w nawiasach rezerwowi w razie kontujzji):
Bramka:Buric(Kotorowski)
Lewa obrona:Djurdevic(Henriquez)
Prawa obrona:Wojtkowiak(Kikut)
Srodek:Wolakiewicz, Arboleda (Addo, Kaminski)
Lewe skrzydlo: Tonev (Janoszka)
Prawe skrzydlo: Songo (Krivets)
Srodek pola: Injac Murawski (pozniej Injac oslabl wiec Krivets, Appiah, Mozdzen)
Wysuniety pomocnik: Stilic (Matawu)
Napad: Rudnevs (Titi)
Teraz do zespolu jeszcze wpuscilem CHrapka i Drygasa

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 28.06.2012 o godz. 03:57

ziomekunia Partyzant

0
28.06.2012 10:20    #8609
Siema, moglby mi ktos poradzic czy jest zebys sciagal Cavaniego do Juventusu za 42 mln ? :O a moze macie jakies propozycje na takiego konkretnego lisa pola karnego, prawdziwego napastnika .

L.B.C. Partyzant

0
28.06.2012 10:48    #8610
W połowie pierwszego sezonu kupiłem do Juve pana Leandro Damião da Silva dos Santos z Internacional Porto Alegre. Do końca sezonu miał jakoś 15 meczy w lidze i 18 bramek, grając jako jedyny środkowy napastnik na zmianę z Matrim. Z miejsca wkomponował się w mój zespół. Polecam, kosztował coś ponad 20 baniek w funtach.
"Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości".

Gianni Agnelli

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution