Witam !
Mam powazny problem z grą Football Manager 08 .
Gra zaczyna Mnie pomalu denerwowac .
Przy włączeniu gry jest niby wszystko dobrze , ale potem..
Gdy biora "Wczytaj grę" gra sie laduje , laduje i ... no wlasnie problem .
Minimalizuje sie automatycznie gra i jest komunikat "Rozdzielczosc zostala zmniejszona na mniejsza od minimalnej wymaganej . Poprzednia rozdzielczosc zostanie automatycznie przywrocona" Klika ponad 6 razy OK i nastepny komunikat "XML parsing error ! not well-formed (invalid token) at line 1 of Profile4 . xml " Naciskam i komunikat " Rozdzielczosc zostala zmniejszona na mniejsza od minimalnej wymaganej . Poprzednia rozdzielczosc zostanie automatycznie przywrocona " . Nastepnie wlaczam i naciskam u gory Menadzer i tak caly czas w kolko .
Jestem juz wsciekly .
Posiadam patche z glownej strony Football Manager www.cmrev.com/
Posiadam rowniez skorki , ale gralem juz na nich przez dlugi okres czasu ( ponad 1,5 miesiaca) i nic podobnego sie niedzialo procz napisu po minimalizowaniu Rozdzielczosc zostala zmniejszona na mniejsza od minimalnej wymaganej . Poprzednia rozdzielczosc zostanie automatycznie przywrocona" .
Niewiem juz co mam robic. Mysle ze mi pomozecie .
Jezeli TAK to dam 10 Pulsarow .
Aha gdy 2 razy zminimalizuje to ekran zmienia sie w 1/4 calego FM .
Pozdrawiam
POMOCY ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Mam powazny problem z grą Football Manager 08 .
Gra zaczyna Mnie pomalu denerwowac .
Przy włączeniu gry jest niby wszystko dobrze , ale potem..
Gdy biora "Wczytaj grę" gra sie laduje , laduje i ... no wlasnie problem .
Minimalizuje sie automatycznie gra i jest komunikat "Rozdzielczosc zostala zmniejszona na mniejsza od minimalnej wymaganej . Poprzednia rozdzielczosc zostanie automatycznie przywrocona" Klika ponad 6 razy OK i nastepny komunikat "XML parsing error ! not well-formed (invalid token) at line 1 of Profile4 . xml " Naciskam i komunikat " Rozdzielczosc zostala zmniejszona na mniejsza od minimalnej wymaganej . Poprzednia rozdzielczosc zostanie automatycznie przywrocona " . Nastepnie wlaczam i naciskam u gory Menadzer i tak caly czas w kolko .
Jestem juz wsciekly .
Posiadam patche z glownej strony Football Manager www.cmrev.com/
Posiadam rowniez skorki , ale gralem juz na nich przez dlugi okres czasu ( ponad 1,5 miesiaca) i nic podobnego sie niedzialo procz napisu po minimalizowaniu Rozdzielczosc zostala zmniejszona na mniejsza od minimalnej wymaganej . Poprzednia rozdzielczosc zostanie automatycznie przywrocona" .
Niewiem juz co mam robic. Mysle ze mi pomozecie .
Jezeli TAK to dam 10 Pulsarow .
Aha gdy 2 razy zminimalizuje to ekran zmienia sie w 1/4 calego FM .
Pozdrawiam
POMOCY ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Najnowsze posty