[quote3=Bartez][quote2=G?osik][quote=fpskora]Generalnie Młody23 wszystko opisał, tylko ja mam pewną wątpliwość. Otoż, na tej zasadzie właśnie otrzymałem promocję do pucharow w lidze angielskiej, ale - sprawdziłem wtedy dokładnie - nie miałem najlepszej dyscypliny w lidze. Pod tym względem byłem na trzecim miejscu, na pierwszym była drużyna, ktora wygrała ligę (więc awans z urzędu), a na drugim ostatnia, ktora się utrzymala. Ja zaś zająłem siodme miejsce - w tym momencie pierwsze nie dające kwalifikacji do pucharow z ligi - i nie dostałem zaproszenia do Pucharu Lata, ale to pewnie dlatego, że do końca biłem się o pierwszą czworkę. I to właśnie Anglię, a z Anglii moją bohaterską drużynę wylosowano do pucharow. Szkoda, że nie mam tego save'a już... Ale to było na FMie z pierwszą łatką, więc możliwe, że to bug...[/quote]
błędnie rozumujesz
jeżeli została wylosowana np liga czeska to z tej ligi awansuje drużyna z najwyższego miejsca [ofkors z drużyn, które się do pucharów nie załapały]

fair play to jedynie klasyfikacja lig

[/quote2]
Ty też błędnie rozumujesz, a bynajmnien nie masz racji. U mnie w lidze polskiej kilka razy miejsce w pucharach z kilasyfikacji fair play dostawał spadkowicz.[/quote3]
Zgadzam się z Bartez'em, u mnie właśnie w nagrodzie fair play awansowała Nurnberga która w tabeli była 12
Najnowsze posty