Strona

Crash Dumps - temat do problemów i dyskusji

mkanius Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.04.2008, 16:20    Pytanie
Ludzie help znowu mam CrashDumpsa, formatowałem dyski niewiem co robić nie mogę grać :/ plis doradźcie coś ja nie chcę do końca listopada grać bez Fmów :/ (mam nadzieje że chociaż w 2009 nie będę takiego czegoś miał) co robić może ktoś miał taki kłopot i to naprawił ?

dssport Partyzant

0
09.02.2012 19:30    #350
http://image(...)jyy.jpg/
czy ktos moze mi pomoc ??

Godlo Partyzant

0
21.02.2012 21:20    #351
Witam! Podczas meczów wyskakuje mi ten Crash Dumps. Crash wyskakuje w różnych minutach meczów. Gram w FM11 bez żadnych patchy, dodatków graficznych i nie używałem edytora czy czego tam. Da się to jakoś naprawić? Jbc crash nie występuje w wszystkich meczach, ale w większości. Proszę o pomoc!

PiotRoo Partyzant

0
22.02.2012 10:27    #352
Cześć. Czy udało się już komuś rozwiązać problem z crash dumpem podczas wczytywania save'a? Nie ma komunikatu, że nie można go wczytać, po prostu wywala z gry po pojawieniu się błędu (pasek ładowania gry dochodzi praktycznie zawsze do tego samego momentu). Dodam, że mam ostatni działający save, który się wczytuje, jednak strasznie wolno i gdy zapisuję jeszcze raz to przy każdym kolejnym loadingu jest ten cholerny crash :/ Z góry dzięki za pomoc!

kmdrev Partyzant

0
22.02.2012 13:31    #353
Mi się gra wywala, jak daje porównanie piłkarzy. Zmiana skórki, reinstal nic nie dają, nie używam tej opcji, a po za nią nigdy nie mialem CD.

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
0
28.02.2012 21:31    #354
[quote=PiotRoo]Cześć. Czy udało się już komuś rozwiązać problem z crash dumpem podczas wczytywania save'a? Nie ma komunikatu, że nie można go wczytać, po prostu wywala z gry po pojawieniu się błędu (pasek ładowania gry dochodzi praktycznie zawsze do tego samego momentu). Dodam, że mam ostatni działający save, który się wczytuje, jednak strasznie wolno i gdy zapisuję jeszcze raz to przy każdym kolejnym loadingu jest ten cholerny crash :/ Z góry dzięki za pomoc![/quote]

Spróbuj odinstalować grę i ponownie zainstaluj
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

edwardscissorhan... Partyzant

0
02.03.2012 01:11    #355
Panowie potrzebuję pomocy. Wyskakuje mi błąd, ale tylko wtedy gdy odpalam transmisje spotkanie Video. Wszystko działa, mogę normalnie grać poza oglądaniem spotkań w trybie 3D.

Błąd, który wyskakuje brzmi:

XML parsing error

not well - foemed (invalid token) at line 1 of floating_goal_updates_state_changed.xml

mam oryginalną wersję. Szukałem w tym temacie takiego problemu, ale nie znalazłem. Jeżeli już ktoś o tym pisał to przepraszam, ale jest tu dużo wpisów i ciężko dokładnie wszystkie przeczytać.

Bardzo proszę o pomoc i pozdrawiam wszystkich managerów.

Rumcais Partyzant

0
03.03.2012 15:40    #356
Mam taki sam problem, jak kolega powyżej, tyle że mogę oglądać w 3D, ale nie w kamerze TV. Nie jest to jakiś palący problem, a nie chce mi się przeinstalowywać gry, więc zwróciłem się tutaj, może znacie jakieś rozwiązanie.

pan_dudi Partyzant

0
10.03.2012 18:44    #357
Mam problem, ale nie jest to crash dump, a inny błąd. Gra nagle przestała traktować kraje UE jak kraje UE i tak np. grających u mnie Hiszpanów, czy Włochów traktuje jako obywateli spoza UE. Czy ktoś umiałby mi pomóc?

prayer0 Partyzant

0
11.03.2012 00:38    #358
Hej,

Ma ktos moze pomysl co moze byc przyczyna nastepujacego problemu:
Gralem sobie normalnie w fm, mialem 5 gwiazdek w ocenie wydajnosci kompa/grafiki 3d.

Po pewnym uruchmieniu FM rozdzielczosc zmienila mi sie z hd na 1200x780 (nadal moge ja zmienic w ustawieniach). Ocena gwiazdkowa grafiki 3d spadla do 0,5 gwiazdki a wydajnosc ogolna kompa waha sie miedzy 1 a 4 gwiazdkami.

Gra chodzi wolniej a meczy nie da sie ogaldac w 3d bo hacza.

Aktualizowalem sterowniki karty i windowsa.
Ma ktos pomysl co moze byc przyczyna, jak to naprawic?

Da sie zmusic FM by sprobowal jeszcze raz rozpoznac moj sprzet?

Strasznie utrudnia to gre.

Dzieki
Pzdr

DiDi1992 Partyzant

0
19.03.2012 21:03    #359
Czy jest jakies rozwiazanie na Crash Dumpa podczas wchodzenia w liste zyczen lub nawet wyszukiwanie pilkarzy? Denerwuje mnie to bo nie moge wyszukac pilkarzy bez kontraktu itp itd...
Vi er berømte Brann fra Bergen!

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution