Zawodnicy - szukam / kupię / wypożyczę, Sztab szkoleniowy - szukam

blazej.97k Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.06.2012 16:47    #2
A ja mam za to pytanie, czy jest może gdzieś dostępna strona, gdzie jest napisane jakie atrybuty powinien mieć dobry asystent?

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
19.06.2012 16:48    #3
Mówisz i masz - http://www.cmrev(...)hia.html

Ja szukam wzmocnień do Ligue Deux, Le Havre, wszystkie pozycje. Jest tam kilka ciekawych zawodników, ale resztę będę chciał wyrzucić, więc interesujący zawodnicy się przydadzą. Sezon pierwszy.

To samo, co dobry menedżer. Mile widziane dobre atrybuty treningu (technika, taktyka, etc.), do tego kierowanie zespołem, no i ocena PA i CA gracza. Do tego jeszcze mile widziana jest determinacja, zdolność do adaptacji i motywowanie. Poziom dyscypliny i wiedza taktyczna też.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 19.06.2012 o godz. 16:51

"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

blazej.97k Partyzant

0
19.06.2012 16:54    #4
@Jacko

Dziękuję za szybką odpowiedź.

sawery Partyzant

0
19.06.2012 20:10    #5
Potrzebuję cofniętego rozgrywającego (wsparcie) do bvb połowa 3 sezonu, mam na tej pozycji rodwella i gra bardzo dobrze, ale nie mam dla niego żadnej alternatywy.... więc potrzebuję zawodnika, który za 2-3 sezony na tej pozycji będzie kozakiem. Oprócz tego to możecie też podać jakiegoś tanie zawodnika gotowego do gry, gdyż rodwellem interesuje się city, manu, więc nie wiem czy go utrzymam....

Placente Partyzant

0
19.06.2012 20:24    #6
[quote="sawery"]Potrzebuję cofniętego rozgrywającego (wsparcie) do bvb połowa 3 sezonu, mam na tej pozycji rodwella i gra bardzo dobrze, ale nie mam dla niego żadnej alternatywy.... więc potrzebuję zawodnika, który za 2-3 sezony na tej pozycji będzie kozakiem. Oprócz tego to możecie też podać jakiegoś tanie zawodnika gotowego do gry, gdyż rodwellem interesuje się city, manu, więc nie wiem czy go utrzymam....[/quote]

M'Vila, Bertolacci, Mokotjo, Paulinho, Javi Martinez, Casemiro, Borysiuk. No ale w tym okresie gry to najlepiej poszukać jakichś ciekawych newgenów.

lavstorant Partyzant

0
19.06.2012 22:44    #7
Co sądzicie o sprowadzeniu do City w sezonie 12/13 okienko letnie Dmytro Chygrynskiy na prawą obronę? Bo mam Virsjalko, Zabalete, ale dalej mam słabą prawą stronę. Szukam jak najlepszego zawodnika do 25-26 lat max bo nie lubię kupować staruszków za 30 czy 40mnl;]

Placente Partyzant

0
19.06.2012 22:54    #8
[quote="lavstorant"]Co sądzicie o sprowadzeniu do City w sezonie 12/13 okienko letnie Dmytro Chygrynskiy na prawą obronę? Bo mam Virsjalko, Zabalete, ale dalej mam słabą prawą stronę. Szukam jak najlepszego zawodnika do 25-26 lat max bo nie lubię kupować staruszków za 30 czy 40mnl;][/quote]

Słabą prawą obronę? Wg asystenta ? Vrsajlko to jeden z największych talentów na tą pozycję, a Zabaleta to solidny grajek. A Chygrynskyi to raczej środkowy obrońca.

lavstorant Partyzant

0
20.06.2012 00:31    #9
[quote="Placente"][quote="lavstorant"]Co sądzicie o sprowadzeniu do City w sezonie 12/13 okienko letnie Dmytro Chygrynskiy na prawą obronę? Bo mam Virsjalko, Zabalete, ale dalej mam słabą prawą stronę. Szukam jak najlepszego zawodnika do 25-26 lat max bo nie lubię kupować staruszków za 30 czy 40mnl;][/quote]

Słabą prawą obronę? Wg asystenta ? Vrsajlko to jeden z największych talentów na tą pozycję, a Zabaleta to solidny grajek. A Chygrynskyi to raczej środkowy obrońca.[/quote]

wg scout'ów których co jakiś czasz zatrudniam , bo albo mam za mało albo mi moich podbierają;d Za każdym razem jest albo Glen Jonhson albo Maicon obaj mają już swoje lata zwłaszcza ten 2 a Vrsjalko dobrze gra ,gra u mnie w podstawie i niby dobrze się rozwija kupiłem go za grosze ale nie chce go sprzedawać bo ma 19 czy 20 lat a Zabaleta ma 28 lat ...A co do Dmytro to Bayern M. go chyba za 13,5mln kupił;d I teraz mam okienko letnie i nie wiem na jaką pozycje kogoś kupić;d Macie jakiegoś młodzika np na lewą obronę albo prawą może być junior byle, był, sprawdzony;d. Pozbył bym się Teveza ale został królem strzelców LM z 16 bramkami więc kibice mnie by zabili;d

P.S czy jest możliwość zmiany statystyk atrybutów tzn chodzi mi ot o,że jak jaki kol wiek zawodnik ma np. przyspieszenie 14 gra głowa 8 itd to chciał bym widzieć cyfry a nie jakieś kreski i co jaśniejsza chyba to lepiej ciężko mi się w tym połapać czy da się to zmienić bo to samo jest ze sztabem szkoleniowym...Mam nadzieje,że w miarę jasno wytłumaczyłem swój problem;d

lavstorant Partyzant

0
20.06.2012 00:51    #10
[quote="lavstorant"][quote="Placente"][quote="lavstorant"]Co sądzicie o sprowadzeniu do City w sezonie 12/13 okienko letnie Dmytro Chygrynskiy na prawą obronę? Bo mam Virsjalko, Zabalete, ale dalej mam słabą prawą stronę. Szukam jak najlepszego zawodnika do 25-26 lat max bo nie lubię kupować staruszków za 30 czy 40mnl;][/quote]

Słabą prawą obronę? Wg asystenta ? Vrsajlko to jeden z największych talentów na tą pozycję, a Zabaleta to solidny grajek. A Chygrynskyi to raczej środkowy obrońca.[/quote]

wg scout'ów których co jakiś czasz zatrudniam , bo albo mam za mało albo mi moich podbierają;d Za każdym razem jest albo Glen Jonhson albo Maicon obaj mają już swoje lata zwłaszcza ten 2 a Vrsjalko dobrze gra ,gra u mnie w podstawie i niby dobrze się rozwija kupiłem go za grosze ale nie chce go sprzedawać bo ma 19 czy 20 lat a Zabaleta ma 28 lat ...A co do Dmytro to Bayern M. go chyba za 13,5mln kupił;d I teraz mam okienko letnie i nie wiem na jaką pozycje kogoś kupić;d Macie jakiegoś młodzika np na lewą obronę albo prawą może być junior byle, był, sprawdzony;d. Pozbył bym się Teveza ale został królem strzelców LM z 16 bramkami więc kibice mnie by zabili;d

Te atrybuty to sam odkryłem jak to mienić;d

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.06.2012 o godz. 00:51

lavstorant Partyzant

0
20.06.2012 01:42    #11
Jeszcze jedno właśnie sprzedałem Edina Dzeko do PSG( nigdy nie wierzyłem w tego gościa) i szukam typowego napastnika do swojej ekipy > Zastanawiam się nad Leonardo Damiao ten młody Brazylijczyk ale nie wiem ile by mnie kosztował nie chce mi się wydawać na rezerwowego za dużo kasy a jednocześnie chciał by Edina kimś godnym zastąpić ,zastanawiam się też nad gwiazdą Chorwacji-Mario Mandzukić ale ma 26 i jest znacznie słabszy niż np.dziadek Tevez;d. Z chęcią rozważę wasze propozycje...zaznaczam,że to bd raczej rezerwowy niż gracz 1 składu. Z góry dzięki

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution