Witam Panowie!
Jestem na forum nowym użytkownikiem, lecz czytelnikiem i graczem CMREV.COM i Football Managera znacznie dłużej. Ostatnio jednak miałem dość sporą przerwę w graniu w jedną z moich ulubionych gier - nie grałem rok, a ostatnia wersja jaką grałem to FM 2010 i zespół TSG 1899 Hoffenheim. Cóż postanowiłem wrócić, załadowałem sobie FM 2012 i ponownie dylemat jaki zespół wybrać. Jednak w moim przypadku to jest wybór zespół z Ligi Polskiej. Dla przyjemności gry załadowałem zestawy wszystkich możliwych facepacków, logopacków oraz kitspacków, żeby rozgrywkę prowadzić dłużej. Moja kariera menedżera ograniczy się tylko do jednego klubu, a to dlatego, że nie ma czasu na budowanie za każdym razem nowego zespołu. Moim celem jest stworzenie solidnego zespołu, który będzie w przyszłości osiągał sukcesy.
Miałem bardzo duży dylemat jaki zespół wybrać - raz Górnik Zabrze, raz Lechia Gdańsk, a innym razem Wisła Kraków. Przejawiały się także, kluby z niższych lig. Postanowiłem jednak wybrać Łódzki Klub Sportowy [ŁKS Łódź]. Marzy mi się stworzenie z tego Klubu takiego polskiego Ajaxu Amsterdam ... Czy się uda czas pokaże!
Właśnie zabieram się do pracy!
Pozdrawiam!
Najnowsze posty