[quote="Czeris"]Jaki klub polecacie dla nowicjusza , troszkę pykam już sobie w FM, ale nic specjalnego jeszcze nie osiągnąłem, Dlatego też proszę o klub w którym będzie dość łatwo , nie chodzi mi też Barcelonę, ani Real. Coś dla nowicjusza.(Ligi Niemiecka, Angielsa, Francuska, ewentualnie Włoska).[/quote]
Niemcy: Leverkusen, Dortmund, Schalke
Anglia: Arsenal, Liverpool, Tottenham
Francja: Lille, Marsylia, Montpellier, PSG, Sochaux
Każdym z tych klubów rozgrywka będzie przyjemna, niezbyt wymagająca, ale jakoś szczególnie łatwo na miarę Barcy czy Realu też nie powinno być. Omijałbym Niemcy, bo łatwo zdominować ligę. Ja bym wziął Sochaux, od groma talentów, trochę trudniej wygrać ligę, bo jest to klub najsłabszy z całej tej listy.
[quote="Gudi9"]Witam.
Poleca ktoś Palermo?? Jaki ma ten klub budżet??
Widzę że w klubie kilku utalentowanych zawodników m.in Abel Hernandez, Munoz czy Josip Ilicic.[/quote]
Nie wiem jaki mają budżet, ale polecam ze względu na ligę włoską i Hernandeza. Dopóki nie zaczniesz na serio dominować, liga jest na prawdę wyrównana. No i włoskie kluby jakoś dziwnie daleko zachodzą w Europie, praktycznie co sezon, u mnie Serie A już kilka lat temu wyprzedziła Primera Division i ma 4.5* reputacji. No i grasz na Sycylii. Możesz sobie wkręcić, że mafia Cię zatrudniła
[quote="Brt"]Klub z Włoch? z niższczych lig, o dużym potencjale i możliwości szybkich awansów ?[/quote]
Pro Vercelli - 7 krotni mistrzowie Włoch, możesz pobawić się w przywracanie chwały. Poza tym.. Pescara ? Mają Verrattiego. Empoli też ciekawy skład. Sampdoria ze względu na Poliego, Palombo, nawet Voltę.
[quote="chris000"]Dowolna NIŻSZA liga europejska.
Najlepiej żeby był to klub z dobrymi finansami, dużym stadionem i dobrymi piłkarzami

[/quote]
Real Oviedo. ŻADEN klub w 3. lidze nie ma takiego stadionu.
http://1.bp.(...)dium.jpg // Edytowano 3 razy, ostatni raz 27.07.2012 o godz. 12:07
Najnowsze posty