Jak myślicie kogo wybrać - MU, MC, czy Chelsea.
Za MU przemawia piękna historia, tradycja, hymn, czy stadion. Do tego ciekawa kadra, czyli znakomita młodzież - Smalling, Jones, Evans, Welbeck i inni. Do tego świetny Rooney, czy nowy nabytek RvP. Mam ciekawy pomysł, by sprowadzić tam z powrotem byłe legendy m.in. Beckham, Neville, aby zatrudnić ich do sztabu. Wzmocniłbym atak Falaco, oraz ściągnąłbym Ronaldo. Świetnie skrzydła. Na prawdę mam wizje tego klubu. Minusem jest duża ilość wrogów i mały budżet. Denerwuje mnie ta duża ilość "dyrektorów".
Za MC przemawia brak rywali w lidze, jedyna drużyna, która może swobodnie prowadzić negocjacje z każdym zespołem ligi. Ciekawy stadion, no i oczywiście wysoki budżet. Przemawiają do mnie zawodnicy tacy, jak: Mario, Kompany, Yaya, Lescott, Aguero, Tevez, Richards, czy niezastąpiony Hart. Na dodatek nowe nabytki, czyli Rodwell, czy Sinclair. Na prawdę lubię zawodników, którzy znajdują się w kadrze Manchesteru. Minusem jest słaba historia klubu, duże kontrakty, różnorodność zawodników co mnie bardzo zniechęca. Do tego ich gra nie opiera się na grze skrzydłami, a lubię taką grę. Świetny sztab szkoleniowy.
Za Chelsea przemawia Londyn, przyjazny stadion, czy duży budżet. Londyn jest jakoś bliski mojemu sercu. Ta drużyna wywiera na mnie miłe wrażenie. Co do kadry to wygląda na całkiem dobrą, fenomenalny Torres, no i obrona nie do złamania. Sturridge, Mata, czy Hazard to wartościowi zawodnicy. A obrona - Cahill, którzy strzela, jak z karabinu gole po rzutach rożnych, Terry, Ivanović, Luiz, Cole, no i Cech. Jak myślę Chelsea to na prawdę robi mi się jakoś lepiej. Klub ze średnią tradycją. Minusami są duża ilość wrogów w lidze i dosyć wiekowa kadra, słaby sztab szkoleniowy.
JESTEM W KROPCE, POMOCY. OD 4 MIESIĘCY NIE MOGĘ SIĘ ZDECYDOWAĆ. DZIĘKI.
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 10.09.2012 o godz. 19:25
Najnowsze posty