Może kogoś z Malezji, Singapuru, Korei lub trochę bliżej... Węgry?

. Z tego co widzę to w Malezji największym zadupiem w drugiej lidze jest klub o nazwie Kuala Lumpur Suruhanjaya Perkhidmatan Awam

. W Korei niezłym klubem jest na przykład Seoul, Suwon lub słabszy Daegu, ewentualnie zostaje Ci druga liga

. W Peru najbiedniejsze jest Union Comercio. A tak z innej beczki kryteriów wybierania ligi, to jeśli miałeś w ręce najnowszy numer FourFourTwo to może zaciekawi Cię liga meksykańska. Tam jest fajny artykuł o klubie Ciudad Juarez- nieistniejący już klub z "miasta śmierci". Drużyną, która pozbawiła nadziei na utrzymanie się w Primerze tej drużyny była Atlante i może nimi chciałbyś pograć. Nie będę się dalej rozpisywał, bo odbiegnę od tematu i przytoczę tutaj historię upadłego klubu a do tego wykraczam w świat realistyczny a nie w świat eFeMa

. Polecam Ci też FC Saarbrücken - w FM2008 nimi grałem, zrobiłem trochę z tego klubu polską kolonię i awansowałem do 1. Bundesligi, nawet udało mi się grać w Finale Pucharu Niemiec, tam jednak poległem- ile? Niech to już zostanie moją tajemnicą
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.11.2012 o godz. 20:34
Najnowsze posty