[quote="IwoS"]Kim zacząć nową karierę?
Grałem 3 sezony Arsenalem i zrobiłem za mocną drużynę. Myślałem o innej lidze i kimś słabszym.
Na początek chciałem zagrać kimś z Polski, jednak nie wiem, czy bym się odnalazł. Myślałem o Wiśle, albo Polonii Warszawa.
Zainteresowała mnie też Zaragoza, z której można zrobić ciekawy klub. Myślałem też o Deportivo, bardzo kusi. Lubię hiszpańską ligę, grałem dużo nią i odnalazłbym się tam. Potem myślałem o Axuerre, bo liga francuska to kopalnia diamentów. Jednak ten język mnie męczy i te nazwy klubów. ;p
Na koniec myślałem o Seria A, czyli Bologna, Genoa, albo Catania. POMOCY![/quote]
W Hiszpanii roi się od fajnych trzecioligowców Cadiz, Tenerife, Cartagena, Eibar, Ejido . Zawsze możesz poczekać na Ferrol (który to poraz n-ty polecam). Równie fajnie gra się Boavistą i Varzim. Wiele ciepłych słów słyszałem o Catani i Genoie. Nie bierz Deportivo. Zawsze pikują w dół u mnie w tabeli Liga Adelante, a poza tym to rywal mojego kochanego Ferrolu

. W Polsce miło się gra Okocimskim Brzesko (to już duże wyzwanie). Zaragozą nie grałem.
Najnowsze posty