[quote="myfunnygame"][quote="Kaczy1982"][quote="myfunnygame"]kontraktuj Polakow

kto by ich tam chcial podbierac

[/quote]
Żaden Polak Ci nie przyjdzie do 11 ligi angielskiej.Jedyna opcja kogo zatrudniać to Angoli,Irlandczyków i Walijczyków - nikt inny nie chce przyjść - mówię tutaj o jakimś w miarę "wysokim" poziomie grajka jak na taką ligę przystało.[/quote]
No tak siatka scoutingu jest w tak niskiej lidze ograniczona do Wysp. To i tak nie mozesz kontraktować kogos "boskiego" bo zaraz i tak Ci go zwiną

Bedziesz prowadzil kariere na cmrev?[/quote]
Ja to się już obawiam awansu i tego jak mi cały skład podpierdzielą :O Co mnie dziwi to fakt że teraz mi podbierają zawodników ale z samych rezerw :O nie wiem o co chodzi.Biorą jakiegoś przeciętnego napastnika a mojego najlepszego co ma w 15 meczach 30 bramek nikt nie chce ruszyć.
Jeśli chodzi o prowadzenie kariery to tak wolno to chodzi że mi się dosłownie nie chce (mecze jak na razie są co tydzień i przejście od meczu do meczu trwa z 15 minut) .Może jak już zrobię kilka awansów i gra przyspieszy to opiszę wcześniejsze sezony.Jak coś to mogę Cię na PM informować co i jak po sezonie jak jesteś zainteresowany.
P.S. Wiecie ile jest lig łącznie do 11 ligi angielskiej licząc wszystkie dywizje?UWAGA - 90 :O - z czego tak jak już pisałem 42 dywizje w 11 lidze , więc już się nie mogę doczekać jak awansuje do 10 i skasuje tamto bagno
P.S.2. Ponawiam prośbę o pomoc w zrobieniu koszulek , herbu i loga dla mojej drużyny.Będę zobowiązany.Poniżej strona domowa drużyny :
http://www.pitch(...)skawica/
Najnowsze posty