Witam.
Chciałbym się was doradzić jakim klubem zacząć rozgrywkę. FM 12 z najnowszym update dotyczącym składów. Szukam zespołu średniego nic z mocnych, którym mógłbym pograć kilka sezonów. Średnia ilość $ na transfery, cieszyłbym się z jakiegoś mocnego wychowanka, i bardziej wyrównanego składu. Zarząd, który przeważnie zgadza się na moje propozycje, i coś z dobrą szkółką i obiektami, stadion, oby nie za mały

.
Myślałem nad Newcastle, AS Monaco, AS Saint Etienne, Sampdoria, jednak czekam na wasze propozycje. Coś z europy, i myślałem również o grze w MSL, czy jest to ciekawa liga ? Można liczyć na coś innego niż w Europie ?
I jeszcze chciałbym się was spytać o wybór rozgrywki. Wybierając nową grę jest do wyboru lista krajów jakimi mógłbym grać, zawsze zaznaczałem najlepsze ligi Europy z zasadą grywalną jednak czasami na grę musiałem czekać bardzo długo z powodu wczytywania danych. Kompa nie mam za dobrego 1,5gb ramu, 2,8ghz procek... Czy robi to po prostu jakąś różnice ? Bo jak wspominałem wcześniej chciałbym grać kilka sezonów jednym klubem, a może kiedyś przejść do innego na tym samym save.
Najnowsze posty