[quote="myfunnygame"]Z kolei ja mam pytanie: jakim klubem rozpoczac rozgrywke w "13" zeby miec ciezko z wygrywaniem seriami/awansowaniem rok po roku wyzej/klub z problemami niskim morale/jakas konieczna wyprzedaz ze wzgledu na dlugi? Moze klub, z ktorym mieliscie najwiekszy problem by ujarzmic zapedy pilkarzy.
Troche nudno tak wygrywac mecz za meczem i tylko spinac sie na mecze w Pucharze Anglii w trzeciej (za niedlugo drugiej) lidze angielskiej.[/quote
Zagraj sobie Sousense z trzeciej ligi portugalskiej. Tylko w trybie HC, bo w Portugalii można łatwo ściągnąć geniuszy z WT. Szanse na tytuł 1000-1

.
A jeśli chcesz się bawić w długi i konieczne ze względu na zasady przebudowy, to dowolny półprofesjonalny klub z 4 lub piątej ligi hiszpańskiej. Polecam bardziej czwartą, bo w piątej jest kilka silnych drużyn i banda lokalnych amatorów, których lejesz. A w czwartej jest już ciekawiej. Mogę polecić też amatorskie drużyny, ale tylko z 4 ligi hiszpańskiej, bo w piątej będziesz robił transfery amatorów i odstawisz inne amatorskie teamy, ale półprofesjonaliści i tak Cię będą lać. Zostaniesz wieczym średniakiem. A w czwartej to już wir walki. Walki o utrzymanie. Będziesz musiał pogłówkować aby się utrzymać. Możesz spróbować np. Bermeo.
Najnowsze posty