[quote="Morrfi96"]kurde... ostatnio nie mogę znaleźć klubu, z którym mogę coś ugrać... Więc szukam takiego, który nie ma wybitnych osiągnięć, a ma dobrą drużynę i solidny budżet transferowy. Preferowane kierunki: Polska, Wyspy Brytyjskie. Mogą być niższe ligi. Odpada Fulham(bo z nimi wszystko ugrałem) i Wisła Płock... FM 12, uaktualnienie 12.2.0[/quote]
Southampton - moja ulubiona druzyna. W 2012 jest jeszcze w Championship, ale awans to pestka, a po awansie do Premier dostajesz ok 50 mln E na konto. Jak masz uaktualnienia to masz juz w skladzie Boruca

Moge jeszcze polecic Newcastle, Leeds a jak lubisz pograc nieco dluzej to Sheffield Utd. Wszystkie te druzyny maja ogromny potencjal, prezesie nie skapia budzetu po awansie do Premier no i z kazda awans to pryszcz. Ostatnio gralem wlasnie Sheff Utd i zaliczylem 2 awansy z rzedu. Kolejna sprawa jest ze to kluby z bogata historia i wielu wspanialych zawodnikow bez problemu przejdzie do nich z wolnego na koncowke kariery miedzy innymi Michael Owen pomoze w utrzymaniu sie w Premierleague
Najnowsze posty