@Campeones
Poleciłbym Real Sociedad, ale trudno by było już w drugim sezonie walczyć z Barceloną i Realem o mistrzostwo, ale jest tam paru naprawdę dobrych, młodych zawodników (np. Griezmann, Vela, Martinez) i w przyszłości kto wie.
A z tych trochę lepszych to np. Leverkusen by było dobre.
Poleciłbym Real Sociedad, ale trudno by było już w drugim sezonie walczyć z Barceloną i Realem o mistrzostwo, ale jest tam paru naprawdę dobrych, młodych zawodników (np. Griezmann, Vela, Martinez) i w przyszłości kto wie.
A z tych trochę lepszych to np. Leverkusen by było dobre.

). Drużyna grająca w Europejskich pucharach, bez długów (a jeśli ma to żeby jak najmniejsze były), trochę $$$ na transfery, abym mógł drużynę po swojemu ustawić, ale żeby drużyna ta nie potrzebowała przerobienia połowy składu i chciałbym ich ustawić pod moją taksę (moje 5-3-2, taki eksperyment 
Zastanawiam się nad nową karierą, gdyż z moją Celtą straciłem ostatnio chęci (1 wychowanek w składzie, ograniczenia w Hiszpani do 25 zawodników i hegemonia Real i Barcy ). Chciałbym aby klub stawiał na wychowanków, tylko żeby to byli jeszcze dobrzy i perspektywiczni zawodnicy (super podoba mi się Real Sociedad, grałbym nimi od razu tylko znowu Hiszpania :/ ), dobry stadion (najlepiej 30 000 +) i to tyle. Europa może być każda liga również drugie. A i żeby po 2,3 sezonach był duży budżet transferowy
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty