Jakim klubem powinienem rozpocząć rozgrywkę?

Robsson93 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.09.2013 12:33    #2
[quote="Bartwell"]Siema pograłem sobie Vitesse ale mi się znudziło szukam klubu z Francji bo nie ma tam ograniczeń jeśli chodzi o zawodników i mam kilka typów
Toulose,Auxerre jak ktoś zna jeszcze jakiś klub fajny z Ligue 1 niech napisze z góry dzięki[/quote]

AS Saint Etienne, AS Monaco, Ac Ajaccio, Nantes.

lancos3-11 Partyzant

0
22.09.2013 15:35    #3
Znacie jakiś klub bez perspektyw, pieniędzy, graczy, z upierdliwym prezesem, pustym stadionem itd. itp.?. Warunki mam takie
- Klub nie może być z wyższej ligi niż trzecia. (jeśli jest taka drużyna, lecz jest niegrywalna poproszę link do dodatku).
- Ma być zadłużony (dług/minus na koncie im więcej tym lepiej)
- W kadrze brak choćby jednego solidnego zawodnika
- Braki w sztabie
- Odpada Truro
- Klub ma być półzawodowy
Mile widziane również
- Przekroczony budżet płacowy
- Zakaz transferowy
- Stara kadra
- Beznadziejne obiekty
- Klub z Europy
I to chyba tyle. FM 12 lub 13

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 22.09.2013 o godz. 15:41

Snakor Partyzant

0
22.09.2013 16:10    #4
Poszukuję ciekawego klubu (interpretację słowa 'ciekawy' pozostawiam Wam).

Wymagania (głównie dotyczą ligi, w której gra dany klub):
- liga nie powinna być najwyższą w danym kraju (możliwość cieszenia się z awansu do wyższej klasy rozgrywkowej)
- liga powinna wymuszać na klubach inwestycję w piłkarzy krajowych (ostre zasady co do narodowości/obywatelstwa graczy wystawianych w meczu/zgłaszanych do rozgrywek krajowych)
- liga powinna wymuszać na klubach inwestycję w juniorów (ostre zasady co do wychowanków w składzie meczowym/kadrze w rozgrywkach krajowych)
- możliwość posiadania przynajmniej 5-cio osobowej ławki rezerwowych (najlepiej dłuższej niż taka na 5 osób)
- liga powinna zezwalać na wypożyczenia krajowe w sporych ilościach
- klub nie powinien należeć do czołówki danej ligi, powinien plasować się raczej w tzw. "ligowym ogonie"
- o ile to możliwe klub powinien bardziej stawiać na młodzież niż na starców (młody skład, chcę się zabawić w Wengera :D)

Wersja gry: tylko FM 2012

Jeżeli ktoś nie ma pomysłu jaki klub mi zaproponować ale wie, z której ligi możnaby coś wybrać to również proszę o podpowiedzi w tej kwestii :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 22.09.2013 o godz. 16:11

Morrfi96 Partyzant

0
22.09.2013 16:27    #5
[quote="lancos3-11"]Znacie jakiś klub bez perspektyw, pieniędzy, graczy, z upierdliwym prezesem, pustym stadionem itd. itp.?. Warunki mam takie
- Klub nie może być z wyższej ligi niż trzecia. (jeśli jest taka drużyna, lecz jest niegrywalna poproszę link do dodatku).
- Ma być zadłużony (dług/minus na koncie im więcej tym lepiej)
- W kadrze brak choćby jednego solidnego zawodnika
- Braki w sztabie
- Odpada Truro
- Klub ma być półzawodowy
Mile widziane również
- Przekroczony budżet płacowy
- Zakaz transferowy
- Stara kadra
- Beznadziejne obiekty
- Klub z Europy
I to chyba tyle. FM 12 lub 13[/quote]
Portsmouth?

Snakor Partyzant

0
22.09.2013 17:09    #6
[quote="Snakor"]Poszukuję ciekawego klubu (interpretację słowa 'ciekawy' pozostawiam Wam).

Wymagania (głównie dotyczą ligi, w której gra dany klub):
- liga nie powinna być najwyższą w danym kraju (możliwość cieszenia się z awansu do wyższej klasy rozgrywkowej)
- liga powinna wymuszać na klubach inwestycję w piłkarzy krajowych (ostre zasady co do narodowości/obywatelstwa graczy wystawianych w meczu/zgłaszanych do rozgrywek krajowych)
- liga powinna wymuszać na klubach inwestycję w juniorów (ostre zasady co do wychowanków w składzie meczowym/kadrze w rozgrywkach krajowych)
- możliwość posiadania przynajmniej 5-cio osobowej ławki rezerwowych (najlepiej dłuższej niż taka na 5 osób)
- liga powinna zezwalać na wypożyczenia krajowe w sporych ilościach
- klub nie powinien należeć do czołówki danej ligi, powinien plasować się raczej w tzw. "ligowym ogonie"
- o ile to możliwe klub powinien bardziej stawiać na młodzież niż na starców (młody skład, chcę się zabawić w Wengera :D)

Wersja gry: tylko FM 2012

Jeżeli ktoś nie ma pomysłu jaki klub mi zaproponować ale wie, z której ligi możnaby coś wybrać to również proszę o podpowiedzi w tej kwestii :)[/quote]

Niestety opcja 'Edytuj' zniknęła więc dodaję, że interesują mnie kluby profesjonalne, półzawodowe ekipy nie są tym, czego szukam.

Best7 Partyzant

0
23.09.2013 13:15    #7
@Snakor
Poszukaj czegoś w Belgii

Snakor Partyzant

0
23.09.2013 17:49    #8
@Best7

Haha, świetnie trafiłeś bo właśnie gram AFC Tubize w drugiej lidze belgijskiej. Jedyny problem to taki, że ławka rezerwowych mieści tylko 4 grajków :( a i wielu piłkarzy jest na kontraktach półzawodowych niestety...

btw. zapraszam do mojego tematu, może ktoś będzie w stanie mi pomóc :)
http://www.cmrev(...)422.html

DeadMan Partyzant

0
24.09.2013 17:22    #9
Szukam jakiejś ligi europejskiej (z tych słabszych), gdzie nie ma zbyt wielu ograniczeń (zespół wybiore sam). Polecacie coś? Gdzie Wam się fajnie grało? FM 12

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
24.09.2013 18:43    #10
niskie ligi angielskie najlepiej najniższa możliwa w grze/w twojej bazie

sebastiano399 Partyzant

0
24.09.2013 19:37    #11
Witam,

Panowie doradźcie coś a konkretnie. Kim zagrać na najnowszym update w FM 2013. Chodzi mi o kluby z najwyższych lig oprócz Anglii, Francji i Niemiec. Zastanawiam się nad ligą Włoską i Hiszpańską. Tak żeby mnie wciągnęła rozgrywka, wiadomo żeby był ciekawy skład aby móc nawiązać walkę z najlepszymi w danej lidze.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution