Ja - jako niewierny Tomasz - z chęcią zobaczyłbym Twojego screena osobistego...
Strona
Niestety od tamtej pory moje próby były nieudane. Obecnie grając w FM 13 mam save, gdzie prowadzę PSG i reprezentację Argentyny, którą objąłem po 2014 roku. Do tej pory rozegrałem w niej dwa sezony gdzie udało mi się wygrac Copa America. Na chwilę obecną odpuściłem jednak tamtego save'a i odpaliłem sobie nową grę Monaco jednak niewykluczone, że wkrótce powrócę do tamtej gry aby ponownie spróbowac wygrac Mistrzostwa Świata
Rok 2108 obecnie prowadzę islandzki zespół IBV
kto mnie pobije odnośnie rozegranych sezonów
? // Edytowano 2 razy, ostatni raz 19.11.2013 o godz. 15:59
Strona
1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych
|
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
|
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
|
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
|
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
|
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
|
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
202 online, w tym 0 zalogowanych, 202 gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:

Najnowsze posty