Nowy sezon...

jackub13 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.02.2014, 23:58    Pytanie
Witam, mam problem, który niszczy mi psychikę odkąd pierwszy raz chwyciłem jakiegokolwiek FM'a w dłonie. :P Wygląda to mniej więcej tak: prowadzę zespół, w pierwszym sezonie idzie naprawdę dobrze, dostaje nowy kontrakt , zostaje na następny sezon. Wszystko jest ok.... no właśnie niestety nie. Za każdym razem, a kur#$% było tak wiele razy ta sama historia, czyli początek sezonu, jedna przegrana (zawsze na maxa pechowo lub taka solidna 5-0 niekoniecznie z gigantami :ech: ), i kompletny rozpad drużyny, spadek morale i każdy wie jakie serie mogą się wtedy przytrafiać. Nie wiem dlaczego tak jest, nie potrafię tego zrozumieć. Dodam, że nie rozsprzedaje nigdy drużyny, pasek zgrania ma niemal maksymalny poziom, wzmocnienia zazwyczaj małą ilością zawodników i zawsze to samo.

German Partyzant

0
08.02.2014 01:01    #1
No to fakt. Drugie sezony przeważnie są trudne. Nie wiedzieć czemu :)

Pikawa Artysta Rewolucji

0
08.02.2014 01:13    #2
[quote="German"]No to fakt. Drugie sezony przeważnie są trudne. Nie wiedzieć czemu :)[/quote]
A mi się za to wydaje, że co sezon jest coraz łatwiej... :)
.

jackub13 Partyzant

0
08.02.2014 10:11    #3
Masz jakiś sposób, coś co robisz co sezon i dlatego wychodzi? Czy nie wiesz dlaczego? :P Jedyne drużyny, które prowadze i w kolejnym sezonie potrafią nadal grać to zespoły, z którymi awansuje szczebel wyżej. Reszta tak jak pisałem wcześniej, rozumiem,że sezon może być trudniejszy, ale każdy drugi sezon? Oczy

German Partyzant

0
08.02.2014 11:36    #4
[quote="pikawa94"][quote="German"]No to fakt. Drugie sezony przeważnie są trudne. Nie wiedzieć czemu :)[/quote]
A mi się za to wydaje, że co sezon jest coraz łatwiej... :)[/quote]

a w życiu, zawsze po drugim albo trzecim zmuszony byłem do odejścia bo tak ciulowo szło :D

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution