Witajcie.Pewnego czasu postanowiłem przejąć zespół z 6 ligi angielskiej i udało mi się doprowadzić do 4 poziomu rozgrywek ale grają jak partacze.Graczy mam dość dobrych jak na ten poziom ( umiejętności od 3 gwiazdek wzwyż ) i trenerów na co najmniej 3,5 i wzwyż do maksymalnie 4,5 gwiazdki ale baza treningowa jest dość podstawowa.Udało mi się 2 razy awansować ale stoję i piłkarzom co jakiś czas spadają atrybuty i trenerom również.Jak myślicie ta baza treningowa może być trefna ? dodam ze jej wartość jest w granicach 2 gwiazdek czyli na moje oko dość słaba chociaż pałętam się w tej 4 lidze i prawie bym awansował ale przegrałem w barażach a teraz ( od 2 sezonów ) mój zespół gra fatalnie
Staram się szukać dobrych trenerów ale wszyscy wiemy jak to z nimi jest i muszę grać tym co mam.
Staram się szukać dobrych trenerów ale wszyscy wiemy jak to z nimi jest i muszę grać tym co mam. 
Ustawiłem mentalność napastnikowi na "wsparcie" oraz jednemu ze środkowych i udało się wygrać z zespołem 2-1 z 12 miejsca.Zmieniłem również obciążenie podczas treningu do 20% żeby reszta była przeznaczona na trening a te 20 % na przygotowanie do meczu ale nie wiem czy do dało jakiś efekt.Ogólnie grywam 4-4-2 z całą linią pomocy na mentalności atak oraz skrzydłowi jak defensywni z atakiem i kontry i szybkie tempo.Dotychczas to było dobre ale nie wiem czemu się nagle posypało ? zobaczymy co dalej będzie z tą moją modyfikacją którą wcześniej również stosowałem
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty