Jakim klubem powinienem rozpocząć rozgrywkę?

Zymon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.06.2014 07:55    #7131
FM2010
Szukam klubu w którym mógłbym spokojnie krok po kroku walczyć o najwyższe cele w europie i w kraju. Klub stabilny finansowo(najlepiej bez długów), z możliwością dalszego rozwoju, z w miarę dobrym składem (abym nie musiał odrazu wywalać całego składu )tylko krok po kroku budować drużynę . Liga ? moja ulubiona to angielska więc może Sunderland lub Aston Villa . Mógłbym spróbować we Włoszech (Napoli, Udinese, Genoa ) , Francji (Lille), lub NIemiec(Leverkusen,BvB, FC Koeln) lub Hiszpanii. Polecacie może szczególnie jakiś klub lub jakiś kol wiek ?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 10.06.2014 o godz. 07:57

był - będzie - jest zawsze IKS!

Nones Partyzant

0
10.06.2014 17:06    #7132
Co myślicie o grze Celticiem w FM 12 z uaktualnieniem na 2014?
Skład dosyć solidny gorzej z budżetem bo dostałem zaledwie 2,80 mln euro w lidze może być trochę nudno bo wiadomo dominacja ale jednak dzięki temu można robić zespół na LM tylko czy nie będzie to nudna rozgrywka jakieś rady?

Patryk96 Partyzant

0
11.06.2014 13:41    #7133
Zagraj Rangersami :)

krolewski1902 Partyzant

0
11.06.2014 14:56    #7134
1.pytanie Szukam klubu (FM14) z ligi Słowackiej, Chorwackiej, Słowenskiej, Polskiej itp. najlepiej z mała kadra, kasa nie gra roli bo i tak nie lubie kupowac zawodnikow.
2 pytanie jesli juz nie macie pomyslow to moze byc klub z całej Europy slaby badz sredni ktory posiada klub patronacki aby wysylali zawodnikow na ogranie.

adriano123 Partyzant

0
12.06.2014 08:42    #7135
1)MFK Koszyce. Maribor, Slaven Belupo, Ceskie Budejovice
2)Kluby w Holandii, Belgii i Portugalskiej 2.lidze mają wąskie kadry

Nones Partyzant

0
14.06.2014 14:46    #7136
Kogo polecacie z zaścianka europejskiej piłki?
Tzn. Kazachstan(wiem że Azja ale liga europejska :) Łotwa, Mołdawia, Armenia itp.
Ważne abym mógł coś tam zrobić a nie tylko stać w miejscu lub po dwóch sezonach ledwo doczołgać się do IV rundy el. LE i tam odpaść ...

Diablo5555 Partyzant

0
15.06.2014 02:09    #7137
Witam, poszukuję klubu w którym mógłbym WSZYSTKO stworzyć od podstaw, nie chce tworzyć własnego klubu w edytorze.
Mam nadzieję, że coś doradzicie, najlepiej z najniższej ligi.
FM 14, update najnowszy od Bartka.

Wueseu Partyzant

0
15.06.2014 18:04    #7138
Witam, gram w FM 13 obecnie jako menedżer francuskiego FC Touluse z tym, że po 5ciu sezonach i kilku tytułach (3 x Mistrz, 1 x brąz w lidze, 2 x Puchar Francji, 4 x Puchar Ligi, do tego 1/4 LM i półfinał Uefa :D) zwyczajnie mi sie to przejadło. Zainteresowałem sie Boavistą Porto...stary klub, bez sukcesów oprócz mistrza kraju w bodajże 00/01 no i najniższa klasa rozgrywkowa obecnie...problem w tym, że Boavista jest klubem półzawodowym a z tym sie wiąże ograniczenie treningów no i niechęć wielu zawodników (nawet bez klubowych młodziaków) do gry w jej barwach.
Ciekawi mnie czy jest możliwość by w jakiś sposób poprzez interakcję z zarządem, bądź poprzez osiąganie odpowiednich wyników zarząd zareagował na moje postępy w prowadzeniu drużyny zmianą jej statusu z półzawodowego klubu na klub zawodowy?

Opcjonalnie możecie mi polecić jakiś fajny klubik ?
Konkretniej :
Założony dawno temu (im starszy tym lepszy)
Bez wielkich sukcesów na arenie krajowej i międzynarodowej bądź owe sukcesy miały miejsce dawno temu
Może być zadłużony, grać na dowolnym szczeblu rozgrywek (tj. od ekstraklas po najniższe klasy rozgrywkowe)
Mile widziana młoda, niekoniecznie bardzo utalentowana kadra
Ligi w zasadzie dowolne w europie choć preferuje francje, włochy i hiszpanie ale chętnie odnajdę sie na innych boiskach

Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc w wyborze :)

Brazzo Młody aktywista

0
15.06.2014 18:27    #7139
[quote="Wueseu"]Opcjonalnie możecie mi polecić jakiś fajny klubik ?
Konkretniej :
Założony dawno temu (im starszy tym lepszy)
Bez wielkich sukcesów na arenie krajowej i międzynarodowej bądź owe sukcesy miały miejsce dawno temu
Może być zadłużony, grać na dowolnym szczeblu rozgrywek (tj. od ekstraklas po najniższe klasy rozgrywkowe)
Mile widziana młoda, niekoniecznie bardzo utalentowana kadra
Ligi w zasadzie dowolne w europie choć preferuje francje, włochy i hiszpanie ale chętnie odnajdę sie na innych boiskach

Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc w wyborze :)[/quote]

Spróbuj TSV 1860 Monachium (2 Bundesliga)
- kadra nie jest najmłodsza (Kiraly, Bierofka, Lauth), choć nie brakuje tam kilku zdolnych graczy
- nie wiem, czy możesz potraktować to jako wyzwanie, ale przezwycięż hegemonię Bayernu w mieście :) a potem w kraju; daje to zdrowego motywującego kopa do pracy
- ostatni sukces klub odniósł w 1966 roku (mistrzostwo), a w 1967 roku wicemistrzostwo kraju - wszystko zaraz po utworzeniu zawodowej ligi

Wueseu Partyzant

0
15.06.2014 18:37    #7140
[quote="Brazzo"]

Spróbuj TSV 1860 Monachium (2 Bundesliga)
- kadra nie jest najmłodsza (Kiraly, Bierofka, Lauth), choć nie brakuje tam kilku zdolnych graczy
- nie wiem, czy możesz potraktować to jako wyzwanie, ale przezwycięż hegemonię Bayernu w mieście :) a potem w kraju; daje to zdrowego motywującego kopa do pracy
- ostatni sukces klub odniósł w 1966 roku (mistrzostwo), a w 1967 roku wicemistrzostwo kraju - wszystko zaraz po utworzeniu zawodowej ligi[/quote]

Akurat za niemiecką i angielską...niespecjalnie przepadam ale przyjrzę sie temu TSV bo z tego co napisałeś, może być ciekawie.
Czekam również na propozycję innych graczy.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution