Jakim klubem powinienem rozpocząć rozgrywkę?

herbu3 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.07.2014 16:56    #7221
[quote="Mazzz63"]Chyba się wypaliłem grając w FMa. Co nie wybiorę sobie klubu to zaraz mi się nudzi i nie mam ochoty grać dłużej niż 3 miesiace. Problem polega zawsze że albo klub którym gram mimo mocnego składu spisuje się poniżej oczekiwań albo jak zakupie 2,3 piłkarzy to zaraz popadam w długi i muszę wyprzedać pół składu. Dlatego proszę was o pomoc forumowicze. Szukam klubu który nie spisuje się raczej poniżej oczekiwań czyli taki który w swojej lidze może namieszać oraz taki by przy 2 czy 3 wzmocnieniach nie popadł od razu w finansową ruine. Dodam tylko że ja żeby uatrakcyjnić rozgrywkę zawsze kupuje tylko tych piłkarzy którzy są przymierzani do mnie w spekulacjach transferowych. Liga jest bez znaczenia(najlepiej 1 lub 2 europejska). FM 2014. Jeśli prowadziliście jakieś kluby spełniające moje kryteria to dopomóżcie :)[/quote]

Granada

Mazzz63 Partyzant

0
07.07.2014 18:53    #7222
[quote="herbu3"][quote="Mazzz63"]Chyba się wypaliłem grając w FMa. Co nie wybiorę sobie klubu to zaraz mi się nudzi i nie mam ochoty grać dłużej niż 3 miesiace. Problem polega zawsze że albo klub którym gram mimo mocnego składu spisuje się poniżej oczekiwań albo jak zakupie 2,3 piłkarzy to zaraz popadam w długi i muszę wyprzedać pół składu. Dlatego proszę was o pomoc forumowicze. Szukam klubu który nie spisuje się raczej poniżej oczekiwań czyli taki który w swojej lidze może namieszać oraz taki by przy 2 czy 3 wzmocnieniach nie popadł od razu w finansową ruine. Dodam tylko że ja żeby uatrakcyjnić rozgrywkę zawsze kupuje tylko tych piłkarzy którzy są przymierzani do mnie w spekulacjach transferowych. Liga jest bez znaczenia(najlepiej 1 lub 2 europejska). FM 2014. Jeśli prowadziliście jakieś kluby spełniające moje kryteria to dopomóżcie :)[/quote]

Granada[/quote]

A coś z po za ligi hiszpańskiej? Jako kibic Barcy wolałbym nie odbierać jej laurów :D ???

Nones Partyzant

0
07.07.2014 21:52    #7223
Witam, obeznałem się z Fm 10 grałem Benficą jednak zrezygnowałem w połowie sezonu ze względu na słabe miejsce w lidze (4) liczyłem na coś więcej.
Teraz chciałbym zagrać zespołem który da mi duży budżet coś jak RB Salzburg który dawał 10,5 mln ale żeby w lidze był jednym z faworytów do wygrania bo jak piszę, dopiero się ucze najepiej pod tą wersje taktyczną 4-1-2-3 czyli tą najwyżej ocenioną w FM10.
Gram na patchu startowym czyli 10.0

Zymon Partyzant

0
08.07.2014 09:20    #7224
Nones Wolfsburg, Sevilla, Villarreal, Fiorentina, Napoli, Man City, Arsenal
był - będzie - jest zawsze IKS!

davidalaba27 Partyzant

0
08.07.2014 12:08    #7225
Witam, szukam klubu do objęcia w FM 14.
Chciałbym aby spełniał następujące warunki (a przynajmniej część z nich) :
- najwyższa klasa rozgrywkowa w swoim kraju
- ligowy przeciętniak
- parę talentów w zespole
Dzięki za sugestie :)

adriano123 Partyzant

0
08.07.2014 12:53    #7226
[quote="Bobilo"]Koledzy pomóżcie :D
Potrzebuje klubu a jakże na wakacje, główny warunek - niezbyt dobra liga ale też nie za słaba. Lepsza od polskiej gorsza od lig z TOP 5. Co do klubu to w zasadzie zależy mi najbardziej na stadionie(w miarę duży lub wierni fani którzy będa go szczelnie zapełniać) i bazie bądź szkółce(nie muszą być obydwa) i żeby może był jakieś talenty PA -8 nawet :D. Grałem krótką karierę Grasshoppers W FM 2013 i wszyto fajnie oprócz silnika meczowego :P najgorszy FM z jakim miałem styczność. Dlatego może coś podobnego do tej kariery tylko w FM 12 ? A i nie bawi mnie od razu hegemonia w lidze jak Dinamo, NK Maribor czy Basel, ale może być w czołówce. Z góry dzięki ![/quote]

Może Panathinaikos? prognozowanie miejsce 5. kadra do przebudowy, do tego jakaś uznana marka

adriano123 Partyzant

0
08.07.2014 12:56    #7227
[quote="davidalaba27"]Witam, szukam klubu do objęcia w FM 14.
Chciałbym aby spełniał następujące warunki (a przynajmniej część z nich) :
- najwyższa klasa rozgrywkowa w swoim kraju
- ligowy przeciętniak
- parę talentów w zespole
Dzięki za sugestie :)[/quote]
Nacional de Madeira
Getafe
Cagliari

Wueseu Partyzant

0
09.07.2014 20:21    #7228
FM 13 13.3.0

Przymierzam sie do gry na wyspach bo jakoś nigdy nie miałem okazji. Chcę zacząc jako najmłodszy możliwy menedżer a zatem całkowicie nieznany - polski imigrant, ale boje sie jeszcze zaczynać jako bezrobotny więc szukam klubu :

- Niższa klasa rozgrywkowa (np w Anglii taka 2 liga a bedąca defacto 3ciom)
- Pojemny stadion badz wierni kibice
- Całkiem dobra szkółka i kilku fajnych jak na swoją lige juniorów
- Przyzwoity prezes, który kase ma, niekoniecznie sypnie nią od razu
- Generalnie klub który bede mógł powoli budować ale osiągający tą górną połowe tabeli żeby nie martwić sie o posade
- W zasadzie kraj obojętny choć preferowane właśnie wyspy bo chce sie tam sprawdzić
-KONIECZNIE ZAWODOWY ale moze miec nawet repe na poziomie Nieznany

Dodam,że nie wszystkie wymogi musza byc spelnione w 100% . Z góry dzieki za pomoc, chce o tymnapisać manifest.
Aha, kariera tak nawet 60 lat ;)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 09.07.2014 o godz. 20:24

tts0 Partyzant

0
09.07.2014 21:41    #7229
[quote="Wueseu"]FM 13 13.3.0

Przymierzam sie do gry na wyspach bo jakoś nigdy nie miałem okazji. Chcę zacząc jako najmłodszy możliwy menedżer a zatem całkowicie nieznany - polski imigrant, ale boje sie jeszcze zaczynać jako bezrobotny więc szukam klubu :

- Niższa klasa rozgrywkowa (np w Anglii taka 2 liga a bedąca defacto 3ciom)
- Pojemny stadion badz wierni kibice
- Całkiem dobra szkółka i kilku fajnych jak na swoją lige juniorów
- Przyzwoity prezes, który kase ma, niekoniecznie sypnie nią od razu
- Generalnie klub który bede mógł powoli budować ale osiągający tą górną połowe tabeli żeby nie martwić sie o posade
- W zasadzie kraj obojętny choć preferowane właśnie wyspy bo chce sie tam sprawdzić
-KONIECZNIE ZAWODOWY ale moze miec nawet repe na poziomie Nieznany

Dodam,że nie wszystkie wymogi musza byc spelnione w 100% . Z góry dzieki za pomoc, chce o tymnapisać manifest.
Aha, kariera tak nawet 60 lat ;)[/quote]

Millwall F.C.

Nie wiem, czy ów klub spełnia wszystkie wymagania, ale o kibicach "Lwów" można by tomy napisać, więc na pewno nie będziesz musiał narzekać na frekwencję oraz atmosferę.;)

AFC Wimbledon

Ekipa, która powstała niejako w miejsce Wimbledon FC zwanego niegdyś "Szalonym Gangiem". Też kawał ciekawych anegdotek by się znalazło, co z pewnością mogłoby ubarwić manifesty.

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 09.07.2014 o godz. 21:49

"Jeszcze kiedyś powiesimy ostatniego d***kratę na kiszkach ostatniego socjalisty! "

Zymon Partyzant

0
10.07.2014 11:07    #7230
FM2010 Wolfsburg czy Bayer Leverkusen ?
był - będzie - jest zawsze IKS!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution