Jakim klubem powinienem rozpocząć rozgrywkę?

Zielin Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.09.2014 22:41    #7471
To ja też ponawiam. Szukam klubu (nie amatorskiego ani polzawodowego) z ktorego bym mogl zaczac kariere typu "od frajera do bohatera" fm 14 i najnowszy update od marshalla

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.09.2014 10:36    #7472
[quote="Zielin"]To ja też ponawiam. Szukam klubu (nie amatorskiego ani polzawodowego) z ktorego bym mogl zaczac kariere typu "od frajera do bohatera" fm 14 i najnowszy update od marshalla[/quote]
Rangers F.C. - (kiedyś potęga w lidze szkockiej najwięcej mistrzostw Szkocji 54 dla porównania odwieczny rywal Celtic tylko 45.Rangers to średniak europejski jeśli tak można nazwać zdobywcę Pucharu Zdobywców Pucharów w 1972 roku) - niższa liga szkocka bodajże drugi lub trzeci szczebel rozgrywek.Menadżerem u nich jest znany niegdyś świetny szkocki piłkarz Ally McCoist który w latach 1983-1998 zdobył dla Rangersów 355 bramek oprócz niego kiedyś grała u nich cała plejada znakomitych piłkarzy z całej europy.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.09.2014 o godz. 10:37

teekoki Partyzant

0
29.09.2014 11:58    #7473
poszukuje zespołu który dominuje w swojej lidze i nie ma sobie równych(oprócz celticu bo już nim grałem) FM 13

Diablo5555 Partyzant

0
29.09.2014 14:32    #7474
[quote="teekoki"]poszukuje zespołu który dominuje w swojej lidze i nie ma sobie równych(oprócz celticu bo już nim grałem) FM 13[/quote]

Ja tak samo jak kolega poszukuję jakiegoś takiego klubu, obojętnie jaka liga.

Ostatecznie też mógłby ktoś doradzić klub w którym nie ma presji na wyniki, ale jest możliwość coś osiągnąć, bez długów etc. Ale z w miarę dobrą szkółką i bazą treningową.

mr_archie Partyzant

0
29.09.2014 14:47    #7475
[quote="Domkar"][quote="teekoki"]5 + za suchara

P0nawiam.

Witajcie.
Poszukuję klubu który jest kopalnia talentów,gdzie spotkaliście się że co sezon newgeni byli bardzo dobrzy? Lub zespół który ma duży stan konta (średniak ligowy)FM 13 [/quote]

PSV, Ajax - Holandia
Lyon - Francja
Sporting Lizbona

To te kluby które mają bardzo dobre talenty co roku :) a średniak z dużym stanem konta - Spartak Moskwa (41 mln euro po prośbie o dodatkowy budżet), Lokomotiv.[/quote]
Co do kopalni talentów to jeszcze: Santos, Barcelona, Szachtar, Dynamo Kijów, Southampton, West Ham, INF Clairefontaine, Lille, Inter.

[quote="Diablo5555"][quote="teekoki"]poszukuje zespołu który dominuje w swojej lidze i nie ma sobie równych(oprócz celticu bo już nim grałem) FM 13[/quote]

Ja tak samo jak kolega poszukuję jakiegoś takiego klubu, obojętnie jaka liga.

Ostatecznie też mógłby ktoś doradzić klub w którym nie ma presji na wyniki, ale jest możliwość coś osiągnąć, bez długów etc. Ale z w miarę dobrą szkółką i bazą treningową.[/quote]
Z dominatorów ligowych to na pewno Legia. :)

Wieczór Partyzant

0
29.09.2014 14:47    #7476
[quote="teekoki"]poszukuje zespołu który dominuje w swojej lidze i nie ma sobie równych(oprócz celticu bo już nim grałem) FM 13[/quote]

Bayern, PSG, Juventus - tymi zespołami bez problemu możesz zdominować swoją ligę bez większego wysiłku jeśli Cię to kręci.

Wueseu Partyzant

0
30.09.2014 15:40    #7477
Hej :) po długim czasie gry w fm 13 nie wytrzymalem do premiery 15stki i kupiłem fm 14, zamierzam zagrać na fm 14.3.0 i tu was prosze o pomoc...kim? w fm 13 grałem le havre i było pięknie a tu...posprzedawali mi czołowych zawodników do I ligi.

Do rzeczy ;
* Klub profesjonalny
* Dobra akademia i nacisk na młodzież
* Młoda, po 25 i mniej kadra (mogą być długi, zgniła murawa i walka o utrzymanie) lub stara, doswiadczona ekipa 30+ ale wtedy jakiś solidny budżet, żeby ten skład odmlodzić
* Co do celów zarządu to środek tabeli lub walka o puchary lub awans do wyzszej ligi.
* Może być drugo lub nawet trzecioligowiec, nie musi być z najwyższej klasy rozgrywkowej
* Liga europejska, chętnie francja, włochy lub portugalia ale moga być innne .

Licze na Was,z góry dzięki ;))

CapsLock Partyzant

0
30.09.2014 17:20    #7478
[quote="Wueseu"]Hej :) po długim czasie gry w fm 13 nie wytrzymalem do premiery 15stki i kupiłem fm 14, zamierzam zagrać na fm 14.3.0 i tu was prosze o pomoc...kim? w fm 13 grałem le havre i było pięknie a tu...posprzedawali mi czołowych zawodników do I ligi.

Do rzeczy ;
* Klub profesjonalny
* Dobra akademia i nacisk na młodzież
* Młoda, po 25 i mniej kadra (mogą być długi, zgniła murawa i walka o utrzymanie) lub stara, doswiadczona ekipa 30+ ale wtedy jakiś solidny budżet, żeby ten skład odmlodzić
* Co do celów zarządu to środek tabeli lub walka o puchary lub awans do wyzszej ligi.
* Może być drugo lub nawet trzecioligowiec, nie musi być z najwyższej klasy rozgrywkowej
* Liga europejska, chętnie francja, włochy lub portugalia ale moga być innne .

Licze na Was,z góry dzięki ;))[/quote]

Ja polecam Ci Middlesborough, Nottingham Forest, VVV Venlo

Wueseu Partyzant

0
30.09.2014 17:25    #7479
Przyznam, że lepiej czuje sie na poludniu niż w górnej części Europy ale zaraz przejrze te propozycję :) oczywiście czekam na kolejne :) chce popisać manifesty co by nieco ożywić serwis i dlatego mile widziany dłuższy przystanek na jakieś dobre 20 sezonów :)

Malciek Partyzant

0
01.10.2014 12:09    #7480
Patrząc na Twoje wymagania to polecił bym Sporting Lisbona. Pasują idealnie. Albo możesz odnowić silną Boaviste Porto :). Silna liga, talenty, dobre akademie etc. Może byś się tam czuł w sam raz. Z Francji to proponował bym Sochoux (źle napisane), albo RC Lens. Obydwoma ekipami grałem z sukcesami, także polecam :)
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. " - Henryk Reyman

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution