Strona

FM 2015 - wrażenia z bety

Pikawa Artysta Rewolucji

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.10.2014 21:17    #291
[quote="youngroscoe"]jedna rzecz którą zauważyłem, mianowicie.. nie mogę wygrać żadnego meczu w którym prowadzę do przerwy, na 8 takich spotkań bilans 0-1-7 bilans bramek po przerwie 0-15, ciekawe co?[/quote]
Patrz... A ja mam zupełnie na odwrót - do tej pory nie wypuściłem z rąk ani jednego zwycięstwa w meczu w którym prowadziłem do przerwy :>
.

Croocers Partyzant

0
27.10.2014 21:25    #292
ja zagrałem na początku Valencią, pierwszy sezon 3 miejsce w lidze (1.Barca; 2.Real) Z Realem walczyłem do samego końca o 2 miejsce w tabeli, ostatecznie zabrakło mi punktu do nich. Grałem formacją 4:2:3:1 czyli praktycznie standardową, ale tym razem ŚPO ustawiłem jako Fałszywego napastnika(głównie Rodrigo De Paul /Negredo/Piatti) i na N-fałszywą 9 (Alcacer/Negredo). Piatti okazał się najlepszym piłkarzem, a Negredo na ŚPO(fałszywy napastnik) zdobył 6 bramek w jednym meczu w spotkaniu z Sevilla (2 bramki z karnego) :)

Tylko_STILON Partyzant

0
27.10.2014 21:26    #293
Transfery to jest masakra. Zawodnik przeciętny z Rakowa Częstochowa a wołają za niego 1mil zł nie mówiąc już nic o transferach w ekstraklasie czy 1lidze zawodnik 18letni z rezerw Wisły a chcą za niego 15mil zł chore to jest. Oby to w końcu poprawili :)

youngroscoe Partyzant

0
27.10.2014 21:26    #294
[quote="pikawa94"][quote="youngroscoe"]jedna rzecz którą zauważyłem, mianowicie.. nie mogę wygrać żadnego meczu w którym prowadzę do przerwy, na 8 takich spotkań bilans 0-1-7 bilans bramek po przerwie 0-15, ciekawe co?[/quote]
Patrz... A ja mam zupełnie na odwrót - do tej pory nie wypuściłem z rąk ani jednego zwycięstwa w meczu w którym prowadziłem do przerwy :>[/quote] Cóż ale wydaję mi się że w 6 lidze angielskiej raczej nie padają takie wyniki jak u mnie.. 40 spotkań bilans bramkowy 96-86, a nie gram ofensywnej piłki, poza tym 90% procent bramek pada po podaniach za plecy obrońców mimo że ustawiłem ich tak by do tego nie dopuszczali, jestem weteranem FM'a, w trzech poprzednich częściach mam niemal 6000h rozegrane i w życiu nie spotkałem się z czymś takim.

romantico Partyzant

0
27.10.2014 21:31    #295
[quote="Tylko_STILON"]Transfery to jest masakra. Zawodnik przeciętny z Rakowa Częstochowa a wołają za niego 1mil zł nie mówiąc już nic o transferach w ekstraklasie czy 1lidze zawodnik 18letni z rezerw Wisły a chcą za niego 15mil zł chore to jest. Oby to w końcu poprawili :)[/quote]

To nie jest błąd. Ta gra nie ma błędów. To, że napiszesz o tym nic nie znaczy. Nawet jakbyś zamieścił filmik z tego - to też nic nie znaczy bo u kogoś innego to nie występuje. pewnie grasz nie tą taktyką co trzeba i dlatego inny zespól ceni swojego i nie chce go puścić :-) A tak na serio - to nie umiesz grać, jeżeli nie umiesz przekonać innego klubu by puścił chłopaczka o 100k mniej :-)

sprytnyd Partyzant

0
27.10.2014 21:37    #296
[quote="Tylko_STILON"]Transfery to jest masakra. Zawodnik przeciętny z Rakowa Częstochowa a wołają za niego 1mil zł [/quote]
Jak Robert Brzeczek to 1 mln zł to prawdziwa okazja ;) Mi w FM14 Borussia Dortmund dawała za niego po pierwszym sezonie 6,5 mln Euro (!!!)... i jeszcze zgodziła się na 2-letnie wypożyczenie powrotne. Powaga :)

A co do wyników po przerwie... ja w FM15 póki co mam rozegrane troche ponad pół sezonu Romą i prowadzenie w przewie na ogół dowożę w drugiej połowie... ewentualnie czasem remisuję. Chociaż prawie zawsze coś w drugiej połowie mi do siatki przeciwnik wrzuci.

Croocers Partyzant

0
27.10.2014 21:38    #297
Najbardziej dziwi, że piłkarze nie wykorzystują sytuacji sam na sam i to baardzo często, nawet Messi, Ronaldo. Albo, że Cole jest murzynem, a Balanta już nie

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.10.2014 o godz. 21:40

Tylko_STILON Partyzant

0
27.10.2014 21:47    #298
Wiecie coś co z tymi transferami zrobić? I nie mogę za nic sprzedać żadnego z zawodników;/

youngroscoe Partyzant

0
27.10.2014 21:51    #299
Jestem totalnym fanatykiem niskich lig w Anglii, i uwierzcie mi że w życiu nie widziałem takich wyników i sytuacji jak tutaj, praktycznie nie ma meczów gdzie któraś drużyna nie zdobędzie gola. Pomijając niemal dziesiątki goli z 40 kilku metrów, niemal co 2-3 mecz padają takie gole.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.10.2014 o godz. 21:53

Slayer666 Partyzant

0
27.10.2014 22:02    #300
rozwajają mnie co nie którzy tutaj, bierze klub z 5 ligi angielskiej i się dziwi,że traci śmieszne gole, padają absurdalne samobóje albo wyniki, zobaczcie kiedyś na streamie(jeśli ktokolwiek to transmituje) i sami się przekonacie,że na takim amatorskim poziomie "bugi"to normalna rzecz,coś jak nasze kartofliska i B klasa, gram Saint Etienne, i poza zbyt częstymi golami po wrzutkach,trudno się do czegoś przyczepic, wysokie wyniki ? Raz ograłem Reims 7-1 bo byłem w gazie ostrym, poza tym 4 porażki, 7 remisów i 3 miejsce w tabeli 46 zdobytych,16 straconych, grunt to trening i solidnie przepracowana zima, w rundzie rewanżowej miałem 7 zwycięstw z rzędu ale potem znowu przyszła zadyszka,więc poprawiłem taktykę,pozmieniałem w składzie i znowu wyszedłem na prostą a nie,że nie wyszedł mecz to chuj rzucam kariere i wylewam żale,że zabugowana gra i nie ma jak grac

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution