Jakim klubem powinienem rozpocząć rozgrywkę?

Olson12 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.11.2014 22:13    #7531
[quote="johny1910"

Reasumując drużyn jest mnóstwo, od Ciebie zależy jakie wyzwania lubisz i jak długo chcesz grać. Na koniec jeszcze jedno drużyna niszowa to raczej taka, której nie ma w mediach i jest ona zupełnie inna od klubów znanych. Dlatego nie wiem czy moje podpowiedzi są trafne. :)[/quote]

Tak, masz rację, wyraziłem się źle. Dzięki wielkie. Naprawdę ciekawe propozycje przedstawiłeś. Liga angielska raczej odpada ze względu na ilość meczy. Chociaż Leeds mnie zaciekawiło. Dam radę przestawić się z systemu fm12 na fm14 takimi drużynami? Nie chce być wyrzucony po połowie sezony z drużyny.

johny1910 Partyzant

0
11.11.2014 22:57    #7532
Myślę, że powinieneś dać radę, co do taktyki jest znacząca różnica bo nie ma już suwaków jak w 12. Myślę, że sam do tego dojdziesz bo właśnie w taki sposób czerpie się najwięcej przyjemności z gry :P.
Bądź cierpliwy, życzę sukcesów.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 11.11.2014 o godz. 22:57

flexior Partyzant

0
12.11.2014 18:19    #7533
Witam
Prosiłbym o podanie propozycji klubów, które spełniałyby poniższe kryteria:

- 1 liga krajowa
- zdolna młodzież (dobrze rokująca przyszłość klubu)
- bardzo dobra szkółka piłkarska
- grający w miarę regularnie w pucharach europejskich (LM lub LE) (w LM rzadko wychodzi z grupy).
- niezadłużony (ewentualnie mały dług pod warunkiem większego budżetu transferowego)

- FM 2014
- Uaktualnienie: FM 2014 Revolution Final Update CA/PA FIX

johny1910 Partyzant

0
12.11.2014 18:57    #7534
[quote="flexior"]Witam

- 1 liga krajowa
- grający w miarę regularnie w pucharach europejskich (LM lub LE) (w LM rzadko wychodzi z grupy).
- niezadłużony (ewentualnie mały dług pod warunkiem większego budżetu transferowego)

- FM 2014
- Uaktualnienie: FM 2014 Revolution Final Update CA/PA FIX[/quote]

Nie mam obecnie managera zainstalowanego na dysku ale może zainteresuje Cie Lyon? Drużyna zapomniana, wychowała nie jednego piłkarza i dalej może to robić pod Twoją wodzą :). Nie wiem tylko jak z długiem i budżetem. Zostaje ewentualnie Valencia, która na najnowszym uaktualnieniu nie powinna mięć długu - mogę jednak się mylić.

puzonyyx Partyzant

0
12.11.2014 20:49    #7535
To ja bym poprosił klub spełniający takie warunki:

1. W miarę ciekawa liga europejska, bez ograniczeń (lub z niewielkimi) dotyczącymi sprowadzania i wystawiania zawodników.
2. Szansa na grę w LE po maksymalnie drugim-trzecim sezonie (odpadają wszelkie bardzo dalekie ligi)
3. Klub nie może być jednym z faworytów do zajęcia miejsca na pudle lub awansu do wyższej klasy rozgrywkowej i nie może mieć zawrotnego budżetu transferowego (żeby nie było za łatwo)
4. Dobrze by było gdyby drużyna miała to "coś" (np. być znaną, podupadłą marką), żeby chciało się tym grać

Co polecicie? FM 2015.

wislak_91 Partyzant

0
12.11.2014 21:36    #7536
[quote="puzonyyx"]To ja bym poprosił klub spełniający takie warunki:

1. W miarę ciekawa liga europejska, bez ograniczeń (lub z niewielkimi) dotyczącymi sprowadzania i wystawiania zawodników.
2. Szansa na grę w LE po maksymalnie drugim-trzecim sezonie (odpadają wszelkie bardzo dalekie ligi)
3. Klub nie może być jednym z faworytów do zajęcia miejsca na pudle lub awansu do wyższej klasy rozgrywkowej i nie może mieć zawrotnego budżetu transferowego (żeby nie było za łatwo)
4. Dobrze by było gdyby drużyna miała to "coś" (np. być znaną, podupadłą marką), żeby chciało się tym grać

Co polecicie? FM 2015.[/quote]

Serie A - Parma FC
Bundesliga - Eintracht Frankfurt
Ligue 1 - RC Lens
Primera Division - Deportivo La Coruna
Championship - Blackburn Rovers
Portugalia - Boavista Porto
Eredivisie - FC Utrecht

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 12.11.2014 o godz. 21:37

puzonyyx Partyzant

0
12.11.2014 21:43    #7537
W sumie całkiem niezłe typy dałeś. Parma i Deportivo to dobre opcje. Blackburn niestety odpada, bo nie chce mi się walić z pozwoleniami na pracę. Przerabiałem to już przy Leeds i Charltonie. Dzięki za pomysły. Ktoś jeszcze coś da? :)

Dzonyyy Partyzant

0
13.11.2014 15:04    #7538
Poszukuje klubu:
-silniejsza liga(Niemiecka,Angielska,Hiszpanska,Francuska,Włoska)
-klub który jest prognozowany na dolną część tabeli ewentualnie środkową - max około 9-10 miejsce.
-klub który ma solidne fundamenty w postaci stosunkowo dobrych piłkarzy(lub 2-3 piłkarzy dobrych na jakich można oprzeć budowanie drużyny) jak i zarząd który udostepnia przyzwoity budżet od razu lub w przyszłości.

Z góry dziekuje za propozycje ! :)

matifcb Partyzant

0
13.11.2014 17:02    #7539
Poszukuję klubu z Ligue 1, Serie A lub Premier League który nie jest faworytem do tytułu, ale spokojnie powinien uchronić się przed spadkiem, a nawet powalczyć o europejskie puchary. Myślałem nad odbudową Milanu lub Marsylii, ale chciałbym poszerzyć grono kandydatów do objęcia, dlatego zwracam się do Was z prośbą. Dobrze by było by klub nie był masakrycznie biedny, nie muszą to być bogacze, ale chciałbym sprowadzić w pierwszym sezonie kilku młodych obiecujących graczy. Fajnie by było gdyby to był klub z fajną historią i sukcesami sprzed lat aby można powrócić nim do elity po kilku, kilkunastu lub nawet kilkudziesięciu latach.
FM 14 z aktualizacją składów itp. na 1 października 2014.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 13.11.2014 o godz. 17:06

„Gra w piłkę nożną jest bardzo prosta, ale prosta gra w piłkę nożną jest najtrudniejszą rzeczą w futbolu”

flexior Partyzant

0
14.11.2014 00:49    #7540
[quote="johny1910"][quote="flexior"]Witam

- 1 liga krajowa

- FM 2014
- Uaktualnienie: FM 2014 Revolution Final Update CA/PA FIX[/quote]

Nie mam obecnie managera zainstalowanego na dysku ale może zainteresuje Cie Lyon? Drużyna zapomniana, wychowała nie jednego piłkarza i dalej może to robić pod Twoją wodzą :). Nie wiem tylko jak z długiem i budżetem. Zostaje ewentualnie Valencia, która na najnowszym uaktualnieniu nie powinna mięć długu - mogę jednak się mylić.[/quote]

Lyon jest zadłużony na ok 45mln Euro.
Wybrałem Ajax Amsterdam?
Próbował ktoś prowadzić ten zespół?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution