Jakim klubem powinienem rozpocząć rozgrywkę?

chasm Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.12.2014 21:36    #7621
[quote="Azhun"]A co powiecie o Sevilli?[/quote]

ciekawie ryzwalizowac z Realem, Barcą i Atletico :) Świetni zawodnicy, 1/2 finału LM w dwa sezony realna.

Mazzz63 Partyzant

0
29.12.2014 14:51    #7622
Szukam klubu który ma swoim składzie prawdziwą perełkę, piłkarza który jest wielką gwiazdą drużyny oraz całej ligi, o którego walczą największe kluby na świecie, i którego mógłbym sprzedać niebawem za wielkie pieniądze. Coś jak Liverpool co sprzedał Suareza, czy Tottenham Bale'a. Klub nie musi być Bogaty, może być średni i nie mieć wielkiego budżetu, im słabszy tym lepiej. Grunt bym mógł sprzedać kogoś za wielką kasę. Preferowane Kraje: Anglia, Niemcy, Hiszpania, Włochy. :)

mr_archie Partyzant

0
30.12.2014 18:12    #7623
Klub z niższych lig w Anglii, max. 3 poziom rozgrywek. Do tego zależy mi na jak największym budżecie, stadionie, oraz silnej kadrze która pozwoli mi już na starcie spokojnie wywalczyć awans o poziom wyżej. Obiekty treningowe, szkółka też pożądane na w miarę wysokim poziomie.
Fm 2014 z STEVE85 2014 Transfer Update.

// Edytowano 6 razy, ostatni raz 30.12.2014 o godz. 18:15

mistergol Partyzant

0
30.12.2014 18:58    #7624
Mam nadzieje, że pomożecie ... Czy da się coś zrobić z widokiem taktyki w FM15? Gram na laptopie i szlak mnie trafia jak mam w oknie piłkarzy a nad nimi poszczególne pozycje i rezerwowych. Zajmuje to dużo miejsca. Nie da się wykasować tego okna z pozycjami i rezerwowymi ?

Benek1908 Partyzant

0
02.01.2015 22:25    #7625
FM 2014
baza 14.3.1
Szukam klubu przede wszystkim z wielka historia a teraz będącego od dobrych nastu lat w "dołku" jeśli chodzi o sukcesy.
Klub jesli chodzi o skład mógłby słynąć obecnie bądź niedawno z wychowaków
Odpadają MEGA zadłużone kluby , których spłata długu kilkukrotnie przewyższa wartość.
Ligi? Praktycznie wszystkie w miare mocne , a nawet kluby z zaplecza tych lig.
Póki co do moich faworytów należą: Tottenham,Leeds,Sporting Lizbona,PSV Eindhoven,Feyenoord,Club Brugge,Spartak Moskwa,Valencia,Marsylia,Górnik Zabrze,HSV Hamburg,Besiktas
Wiem,że i tak dużo podałem , ale alb się zdecydować nie mogę albo czekam na ciekawą alternatywę ;)
Odpadają kluby, któryc nienawidzę ;D czyli : Lazio,Livorno,St.Pauli,Inter,Ajax,Arsenal,Bordeaux,Ruch Chorzów. ;)

Zymon Partyzant

0
03.01.2015 00:07    #7626
Benek1908 AS Saint -Etienne, AC Torino, HSV , Feyenoord, Aston Villa, Derby County, Genoa
był - będzie - jest zawsze IKS!

ShoT Partyzant

0
06.01.2015 13:15    #7627
Witam, po dłuuuugiej przerwie znowu usiądę do FM'a, po raz pierwszy do FM15. Co proponujecie by zacząć rozgrywkę? Albo mocny klub ze słabej ligi, albo przeciętniak w mocnej lidze. Nie musi być koniecznie Europa.

husarP Partyzant

0
06.01.2015 13:30    #7628
Ja polecam Millwall, gram nimi drugi sezon i po połowie sezonu jestem na pierwszym miejscu ze spora przewaga nad strefa barażową. Pierwszy sezon byl niezbyt udany (zła taktyka) ale udalo sie zajać przyzwoite 12 miejsce (prognoza 18) teraz prognozowano mi 15 lokate a mimo to pierwsze miejsce i to bezapelacyjnie, kilka wypozyczen wniosło duzo jakości ( A.Traore, Halilovic,Wisdom,Grimaldo).

matifcb Partyzant

0
06.01.2015 13:31    #7629
[quote="ShoT"]Witam, po dłuuuugiej przerwie znowu usiądę do FM'a, po raz pierwszy do FM15. Co proponujecie by zacząć rozgrywkę? Albo mocny klub ze słabej ligi, albo przeciętniak w mocnej lidze. Nie musi być koniecznie Europa.[/quote]

Nie wiem gdzie są obecnie Glasgow Rangers i Polonia Warszawa, ale to idealne przykłady mocnych klubów w słabych ligach :D Nie wiem jak traktujesz przeciętniaka (walka o środek, o puchary czy o miejsce 13-16) ale proponowałbym Ci z Hiszpanii - Valencia, Sevilla, Villarreal, Bilbao. Mocne zespoły, ale na mistrza praktycznie szans nie ma w pierwszym sezonie. Z Francji Marsylia lub Saint Etienne, z Anglii Everton, Newcastle, Swansea, QPR, z Włoch Milan, Inter, Udinese, a z Niemiec myślę, że HSV byłoby ciekawą opcją.
„Gra w piłkę nożną jest bardzo prosta, ale prosta gra w piłkę nożną jest najtrudniejszą rzeczą w futbolu”

Zymon Partyzant

0
11.01.2015 15:35    #7630
Panowie szukam 2 klubów które pochodzą z miast koło siebie i jednocześnie są w nie najlepszych stosunkach wobec siebie. Chodzi mi oto aby znaleźć 2 kluby z sąsiadujących miast , najlepiej jak jeden byłby lepszy a drugi gorszy ale miał potencjał aby dorównać temu drugiemu. Wiecie o co mi chodzi ? Chciałbym zagrać tym mniejszym, słabszym klubem . Ligi to czołowe europy .

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 11.01.2015 o godz. 15:39

był - będzie - jest zawsze IKS!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution