Polska Scena FM

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.03.2016 22:08    #1141
[quote="Shrek"]Panowie, jest problem z wysyłaniem wiadomości prywatnych. Belka odpowiadająca za możliwość edycji tekstu wchodzi na treść pola z wiadomością. Nie wiem, czy tylko ja tak mam, czy inni również, ale wypadałoby nie popsuć czegoś, co działało dobrze.[/quote]
To nie jest odpowiedni temat na tego typu posty. Od zgłaszania problemów na FM Revolution jest ten temat: http://www.cmrev(...)?page=64
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

romantico Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
17.03.2016 22:16    #1142
[quote="Lucas."]Panowie, powiem szczerze- jest mi po prostu, tak po ludzku, przykro. Przykro, bo teraz nie mam możliwości wyjaśnienia, odwołania, kompletnie nic. Zostałem oskarżony o kłamstwa, których nie napisałem, o zniesławienie kogoś, mimo, że nie znajduję żadnego zdania mogącego kogoś obrazić. To tylko internet, w większości anonimowe konta, ale nie pozwolę, by ktoś obrażał i linczował mnie, tylko dlatego, że mam własne zdanie. Mamy XXI wiek do cholery.[/quote]

Nie wytłumaczysz, bo żeby tłumaczyć, to druga strona musi chcieć Cię słuchać, a w tym przypadku to nie nastąpi w najbliższym czasie. Ja poleciałem za "ofensywnego", Ty za obrażanie którego nigdy nie było. Przykre i szokujące.

Taslop Partyzant

0
17.03.2016 22:24    #1143
Hahah. Kim Dżong Mahdi ma się dobrze. Dlatego nie rozumiem jak można brać udział w tym zmanipulowanym do szpiku kości projekcie.

Czytaliście mój blog #MahdizmStop? Przeczytajcie. Szanowny Wielce Miłujący Banujący Mahdi to nikt inny jak Diakon89 - kadzący sam sobie. Jak można z kimś takim w ogóle rozmawiać o czymkolwiek? Ten facet jest niezrównoważony.

Ile jeszcze dowodów trzeba pokazać, ile osób musi zostać bezpodstawnie zaatkowanych, zbanowanych, by się przekonać o tym?

W tym szczególnym dniu urodzinowym tej strony polecam wszystkim raz jeszcze, aby ostrzegali się nawzajem i razem możemy wyeliminować takie groźne społecznie jednostki jak Wielce Banujących Małżeństwo z Bristolu (Lol).

PS dobra robota z nową stroną, ale podstrony przydałoby się zmodernizować też :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.03.2016 o godz. 22:25

Pucek Stachanowiec

0
17.03.2016 22:32    #1144
Widzę, że aktywność niektórych polega tylko na komentowaniu poczynań mesjasza. Dla Was scena to tylko mesjasz i jego kompromitacje? Moim celem była współpraca - to się nie udało. Jaki jest Wasz? Naprawa RM? Zniszczenie MFM?

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 17.03.2016 o godz. 22:33

To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

romantico Partyzant

0
17.03.2016 22:37    #1145
[quote="Pucek"]Widzę, że aktywność niektórych polega tylko na komentowaniu poczynań mesjasza. Dla Was scena to tylko mesjasz i jego kompromitacje? Moim celem była współpraca - to się nie udało. Jaki jest Wasz? Naprawa RM? Zniszczenie MFM?[/quote]

Pucek przypominam Ci ze nie byłeś lepszy. Gdy cię zbanował, sam tu komentowales.

Jaki ja mam cel - wygrać RM, w finalowym pojedynku zalozyc koszulke CMREV i dobrze sie bawić :-)

Taslop Partyzant

0
17.03.2016 22:37    #1146
Moim celem jest ostrzeganie przed manipulacjami innych, bo jak widać wielu się daje złapać w sidła. Mam nadzieję, że mój blog i apele otworzą oczy co poniektórym na to, z kim mają zamiar się zadawać. I tyle.

Pucek Stachanowiec

0
17.03.2016 22:38    #1147
Owszem robiłem to. Ponadto konsultowałem pomysły dotyczące współpracy, publikowałem blogi oraz depesze o FM-ie. Robicie to?
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

robal15 Młody aktywista

0
17.03.2016 22:38    #1148
[quote="romantico"][quote="Pucek"]Widzę, że aktywność niektórych polega tylko na komentowaniu poczynań mesjasza. Dla Was scena to tylko mesjasz i jego kompromitacje? Moim celem była współpraca - to się nie udało. Jaki jest Wasz? Naprawa RM? Zniszczenie MFM?[/quote]

Pucek przypominam Ci ze nie byłeś lepszy. Gdy cię zbanował, sam tu komentowales. [/quote]
Racja Romantico, hipokryzją pojechało...
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Lucas. Partyzant

0
17.03.2016 22:42    #1149
[quote="Pucek"]Owszem robiłem to. Ponadto konsultowałem pomysły dotyczące współpracy, publikowałem blogi oraz depesze o FM-ie. Robicie to?[/quote]

Na blogi brakuje czasu, ale tak, staram się dodawać depesze. Szkoda, że nie zauważasz. ;)

Brudas Socrealista

Grupa: Administrator
0
17.03.2016 22:42    #1150
[quote="Pucek"]Widzę, że aktywność niektórych polega tylko na komentowaniu poczynań mesjasza. Dla Was scena to tylko mesjasz i jego kompromitacje? Moim celem była współpraca - to się nie udało. Jaki jest Wasz? Naprawa RM? Zniszczenie MFM?[/quote]

Bla bla bla ciężko wyczuć komu liżesz :D

Ofc żart, bo zaarz znów dostanę pogróżki :*

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.03.2016 o godz. 22:43

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution