Polska Scena FM

Maciejusz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.03.2016 22:47    #1151
[quote="Brudas"][quote="Pucek"]Widzę, że aktywność niektórych polega tylko na komentowaniu poczynań mesjasza. Dla Was scena to tylko mesjasz i jego kompromitacje? Moim celem była współpraca - to się nie udało. Jaki jest Wasz? Naprawa RM? Zniszczenie MFM?[/quote]

Bla bla bla ciężko wyczuć komu liżesz :D

Ofc żart, bo zaarz znów dostanę pogróżki :* [/quote]

No to sam się ukarzesz i tyle no. Miro proszę Cię xD

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
0
17.03.2016 22:53    #1152
Po co tak przeżywać, skoro zaraz Mahdi zostanie tam sam z żoną i redaktorami oraz milionami anonimów, którzy nic nie piszą, nawet postów. Już zrobiło się tak, że nawet Rychoo ma dość. Dodatkowo to "nie podoba się, proszę wyjść" jest słabym rozwiązaniem jak się prowadzi portal. Zaczynam przyjmować zakłady - ile osób zgłosi się do RM2? Ja sądzę, że z 10, ale bezpieczniej postawie na 15.

romantico Partyzant

0
17.03.2016 22:55    #1153
Pucek dziwię ci się. Stosujesz zasłonę dymną. Byłem taki jak WY ale dorosłem bo depeszę napisałem, coś tam skonsultowałem.
A wiesz co ja zrobiłem - wsparłem słowem kumpla ze sceny, który został potraktowany absurdalnie.
Powiesz, i co z tego - u wydawców z MFM tym nic nie osiągniesz. Tak. Jednak tu chodzi o Lucasa a nie o MFM.

Pucek Stachanowiec

0
17.03.2016 22:56    #1154
[quote="romantico"][quote="Pucek"]Widzę, że aktywność niektórych polega tylko na komentowaniu poczynań mesjasza. Dla Was scena to tylko mesjasz i jego kompromitacje? Moim celem była współpraca - to się nie udało. Jaki jest Wasz? Naprawa RM? Zniszczenie MFM?[/quote]

Pucek przypominam Ci ze nie byłeś lepszy. Gdy cię zbanował, sam tu komentowales.

Jaki ja mam cel - wygrać RM, w finalowym pojedynku zalozyc koszulke CMREV i dobrze sie bawić :-)[/quote]
W sprawie koszulki dałoby się coś podziałać ;-)
http://image(...)x0ef.jpg
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

0
17.03.2016 22:57    #1155
[quote="romantico"]Pucek dziwię ci się. Stosujesz zasłonę dymną. Byłem taki jak WY ale dorosłem bo depeszę napisałem, coś tam skonsultowałem.
A wiesz co ja zrobiłem - wsparłem słowem kumpla ze sceny, który został potraktowany absurdalnie.
Powiesz, i co z tego - u wydawców z MFM tym nic nie osiągniesz. Tak. Jednak tu chodzi o Lucasa a nie o MFM.[/quote]
Nie stosuję zasłony dymnej, tylko są urodziny FM Rev, a pieprzycie o Mahdim :P
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

robal15 Młody aktywista

0
17.03.2016 22:58    #1156
[quote="Pucek"]W sprawie koszulki dałoby się coś podziałać ;-)
http://image(...)x0ef.jpg[/quote]
Nienoszona. Prawdziwy skarb :D
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Pucek Stachanowiec

0
17.03.2016 23:00    #1157
Noszona, ale mam już ją od ładnych kilku lat :-) Zachowała się w dobrym stanie. Nie pamiętam jednak z jakiej okazji je kupowaliśmy

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.03.2016 o godz. 23:01

romantico Partyzant

0
17.03.2016 23:00    #1158
[quote="Pucek"][quote="romantico"]Pucek dziwię ci się. Stosujesz zasłonę dymną. Byłem taki jak WY ale dorosłem bo depeszę napisałem, coś tam skonsultowałem.
Powiesz, i co z tego - u wydawców z MFM tym nic nie osiągniesz. Tak. Jednak tu chodzi o Lucasa a nie o MFM.[/quote]
Nie stosuję zasłony dymnej, tylko są urodziny FM Rev, a pieprzycie o Mahdim :P[/quote]

Pieprzymy o Lukasie. A poza tym nie mahdi tu zawinił, tylko drugi wydawca.

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
0
17.03.2016 23:01    #1159
[quote="Pucek"]Noszona, ale mam już ją od ładnych kilku lat :-) Zachowała się w dobrym stanie.[/quote]
Kurczę, a moja się totalnie sprała - białe napisy są szare :( Za dużo w niej szpanowałem...
twitter.com/Ceyvol

Lucas. Partyzant

0
17.03.2016 23:03    #1160
[quote="Pucek"][quote="romantico"][quote="Pucek"]Widzę, że aktywność niektórych polega tylko na komentowaniu poczynań mesjasza. Dla Was scena to tylko mesjasz i jego kompromitacje? Moim celem była współpraca - to się nie udało. Jaki jest Wasz? Naprawa RM? Zniszczenie MFM?[/quote]

Pucek przypominam Ci ze nie byłeś lepszy. Gdy cię zbanował, sam tu komentowales.

Jaki ja mam cel - wygrać RM, w finalowym pojedynku zalozyc koszulke CMREV i dobrze sie bawić :-)[/quote]
W sprawie koszulki dałoby się coś podziałać ;-)
http://image(...)x0ef.jpg[/quote]

Piękna rzecz, pamiątka na lata. Choć nie ukrywam, że gdyby któryś z finalistów, podczas transmisji na żywo zdjął bluzę, a pod nią ukazała się taka koszulka... :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution