Strona

TUTAJ NAKRZYCZ NA FOOTBALL MANAGERA

student137 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.07.2017 23:50    #2
Znasz treera co ma około setki :D

Gallacher Partyzant

0
30.07.2017 14:28    #3
6 listopada zmarł Ivo Powell, który w 2006 roku został zapisany do księgi rekordów Guinessa jako najstarszy trener. Walijczyk zmarł w wieku 96 lat.Obecnie nie ma takiego trenera,ale był a więc jest to możliwe.
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

student137 Partyzant

0
30.07.2017 20:36    #4
Nie zdarza mi się to pierwszy raz. Zauważam korelację wprowadzania zmian z golami.
Wprowadzam zmianę - karny
Robię 2 zmianę - karny :)

https://i.gya(...)0fce.png

Zielson Partyzant

0
01.08.2017 00:03    #5
Choćbym grał w FMa jeszcze 150 lat to nie przyzwyczaję się do dwóch rzeczy:

>zawodnik meczu, ocena 9.00
>bramka, asysta, 89% celnych podań
>chwalę go mówiąc, że świetnie rozgrywał piłkę
>piłkarz stwierdza, że chyba oglądaliśmy inne mecze
>morale spada

i

>dwa sezony w bundeslidze
>zero meczów rozegranych w tym czasie
>niezadowolony, manifestuje to głośno
>wystawiony na listę transferową
>agent zrywa negocjacje kontraktowe z zespołem grającym w Lidze Europy bo pada propozycja 500 euro premii za mecz zamiast 675
>nie chce podjąć negocjacji do końca okienka
>zawodnik gnije jeszcze rok, odchodzi, zostaje dwa lata bez klubu
>"X wiesza buty na kołku"

TakiKuba Partyzant

0
01.08.2017 05:07    #6
Jak żesz mnie to wkurwia, prowadze Wisłe Krk. Drugi sezon, właśnie Głowacki z Brożkiem ogłosili zamiar przejścia na emeryturę po tym sezonie (17/18)... szkoda że parę meczy wstecz podpisali nowe kontrakty do czerwca 2019 :/

Foxyr Partyzant

0
01.08.2017 07:08    #7
A słyszałeś ostatnio o tym co odwalił jeden Włoch? :p Jak tak to dziwi mnie, że narzekasz, przynajmniej jest czas na szukanie następców xD
@Zielson jak przeczytałem twój post to mi się przypomniało jak chciałem bodajże do Szczecina ściągnąć jednego newgena z afryki, który grał w półamatorskim klubiku, niestety na profesjonalnym kontrakcie. Ale miał klauzulę wykupu i to jakąś śmiesznie niską, więc wpłacam, już się cieszę że będę miał super skrzydłowego (bo pamiętam że to był skrzydłowy), a typek mi mówi, że on nie chce do Polski, bo on właśnie se nowy kontrakt podpisał :p Tamten klub miał max półtorej gwiazdki reputacji, chyba mniej, ale nie pamiętam dokładnie, więc nawet dajmy to półtorej. Ekstraklasa była wtedy top15 w Europie, Pogoń którą prowadziłem miała trzy i pół gwiazdki reputacji, ale murzynka to nie obchodziło, jemu było dobrze w jakimś lokalnym jego klubie. Oddanie dla barw godne Tottiego xD I w sumie jak tak o tym teraz sobie przypomniałem to wiem, że wtedy strasznie mnie to wkurzało. Przez jakieś cztery miesiące składałem za niego oferty (z racji klauzuli zawsze je akceptowali) a ten za każdym razem odmawiał, a ja się jeszcze bardziej wkurzałem, aż w końcu zrezygnowałem i pod koniec letniego okienka kupiłem kogoś innego. A teraz mnie to bawi i pisząc ten post nie wkurzam się, ale uśmiecham i nawet tak trochę mam ochotę wrócić do Szczecina, może w końcu coś wygrać w tej Europie :p

Zielson Partyzant

0
01.08.2017 12:29    #8
@Foxyr
Miewam podobnie w przypadku, gdy nie gram klubem z absolutnego topu w danym kraju. Chcąc sobie urozmaicić grę i usprawnić scouting przeszukuję reprezentacje państw zaczynając przeglądanie rankingu FIFA od końca. Prowadząc np klub z polskiej I ligi lub jakiejkolwiek innej ligi, która nie jest najwyższą zapraszam na testy newgenów z Antigui i Barbudy, Saint Kitts i Nevis, Mongolii itp. Większość zawodników odmawia i nawet nie chce podejmować negocjacji kontraktowych mając w swym CV np cztery sezony w honkońskim Kitchee i zero rozegranych meczów w tym czasie. Z drugiej strony obecnie mocno zainteresowany przejściem do mojego ekstraklasowego Motoru Lublin jest 35-letni Cuadrado. Co prawda oczekuje zbyt wysokiego wynagrodzenia, ale prędzej zakontraktuję jego do Ekstraklasy niż nastoletniego pasterza z mongolskiego stepu do pierwszoligowca.

EDIT

Grając i obserwując ligi w tej chwili dodam jedną rzecz do listy nienawiści.
Gdy słabszy klub prowadzony przez AI dostanie za jakiegoś zawodnika np kwotę stanowiącą 50, 100 lub więcej procent rocznego budżetu klubu to w ciągu dwóch najbliższych lat zatrudnia dziesiątki zawodników na kosmicznych kontraktach i tonie w morzu długów. Zawsze.

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 01.08.2017 o godz. 12:34

Crasher001 Partyzant

0
02.08.2017 10:59    #9
https://zapod(...)png.html

Wiadomo w jakich momentach leciały srogie kurwy... ale jakoś ostatecznie jest sprawiedliwość na tym świecie. :D

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 02.08.2017 o godz. 10:59

Emilooo Partyzant

0
02.08.2017 23:39    #10
Chcę wykrzyczeć jak bardzo wkurza mnie pewien detal związany z dodatkami editor data!!! Korzystając obojętnie z jakiej dodatkowej ligi z 'zewnętrznej bazy danych' każdy artykuł, wywiad w ligach dodanych jest przeprowadzany przez media zagraniczne tj. ESPN, Eurosport blabla i oczywiście przez tamże pracujących Dziennikarzy...
Zapewne pomyśleliście, czy Tobie czasem gościu sufit na łeb się nie spadł? :D Jako człowiek zwracający uwagę na detale w FM, nie mogę przejść obojętnie jeżeli prowadząc Sokół Aleksandrów Łódzki i wyrażając zainteresowanie byle jakim Kmiotkiem z Ekstra, I, II, III ligi zamiast wywiadu w Polskim Zwierciadle Futbolu, rozmawiam z gościem z ESPNFC!!!!!
Wrrrrrrr.... dodawanie mediów w edytorze.. w zakresie klubowym, regionalnym, lokalnym, konkretnej ligi .. nic nie zmienia..
Wybaczcie mało interesujący wywód, ale uznałem to miejsce za odpowiednie ku temu.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 02.08.2017 o godz. 23:40

pretovic Partyzant

0
03.08.2017 19:22    #11
Mam nadzieje że Sports Interactive weżnie się za poprawę systemu wyceniania piłkarzy. Bo ja na razie jedynym głównym czynnikiem które wyznacza wartość zawodnika jest jego płaca. Nieważne że klub jest z czołówki, wygrywa Ligę Mistrzów 2 razy pod rząd, a napastnik zostaje królem strzelców LM i ligi krajowe to i tak jest mało warty (przykład -2mln) Wystarczy że przejdzie do jakiegoś średniaka to i wartość rośnie 3 krotnie. Gdzie tu logika? Piłkarz co roku gra najwyższym poziomie, zdobywa nagrody a i tak nic nie warty.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 03.08.2017 o godz. 19:24

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution