Patch 7.01

wtzw Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.11.2006, 23:43    Pytanie
Ściągnołem Patch ver.7.01 z filefrontu.
Instalacja przebiegła wszystko cacy do momentu...kiedy odpaliłem mój sejw
(Manchester United) patrze a tam moji juniorzy mają odbior 20,15,17itp itd
przed zainastalowaniem patcha mieli po 7,5,czy9 rzecz ma sie tez z innymi atrybutami (krycie...itd) kiedy natomiast podglądam atrybuty w profilu a nastepnie trening->atrubuty widnieją te co mieli przed zainstalowaniem patcha prosze was o pomoc oco chodzi dodam że mam rok 2007 listopad.Za pomoc serdecznie dzękuje

serme Proletariat

0
01.12.2006 00:01    #1
mimo ze save mial byc kompatybilny zalecam i tak rozpoczecie nowej gry
Po 1 jak pewnie zauwazyles jest uaktualniona baza danych po drugie aby wszystkie bledy zostaly naprawione zalecane jest rozpoczecie gry od poczatku Oczywiscie przed tym mozesz importowac wszystkie treningi i taktyki i wgrac je ponownie przy zaladowaniu nowej gry:)

Użytkownik uznał post za pomocny

wtzw Partyzant

0
01.12.2006 00:08    #2
Tutaj załączyłem dwie fotki pokazujący mój problem

Alexander Rahn I

http://image(...)4med.png

Alexander Rahn II

http://image(...)dmed.png

wtzw Partyzant

0
01.12.2006 00:12    #3
Chilli save jest teraz niekomptabilny tak?
:(
To pokego chu*** moederatorzy pisali że jest 100% komptabilny
Dzięki wam serdecznie :(
Dla osoby takiej jak ja który cały sezon rozegrała oglądając każdy mecz tj.1mecz trawa około 1,10min to wkońcu mała strata

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
0
01.12.2006 00:50    #4
Gdyby save byl niekompatybilny, to by sie w ogole nie uruchomil.
Twoj zawodnik to zapewne newgen (wygenerowany zostal w trakcie rozgrywki) i z tego powodu objela go jedna z poprawek patcha dotyczaca zbalansowania atrybutow fizycznych, mentalnych i technicznych newgenow wlasnie. Efektem tego jego atrybuty sie nieco zmienily. Wyglada jednak na to, ze tworcy zapomnieli o jakiejs aktualizacji czy przekazaniu nowych parametrow do ekranu z wynikami treningu. Wydaje mi sie mozliwe, ze najpozniej po uplywie miesiaca, kiedy na wykresie bedzie mial sie pojawic kolejny punkt, wszystko wroci do normy.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.