Scouting

serme Proletariat

0
04.12.2006, 22:57    Pytanie
zastanawiam sie jak scouci porownuja umiejtnosci gdy kogos oceniaja.. a mianowicie mam guarina w Legii i scouci (ja rowniez) oceniaja go za najlepszego mojego pomocnika i kazdego zawodnika ze srodka pomocy porownuja do niego i tu nasuwa sie moje pytanie czy porownuja go do obecnych umiejetnosci czy tez do jego potencjalu...? scout pisze w potencjale ze zwodnik X nie osignie takiego poziomu co guarin ale ja wiem ze guarin jest znaczaco sie rozwinie i wiem ze bedzie mi trudno znalezc zwodnika az tak dobrego ale jakby mial z -20 potencjalu mniej niz guarin to tez bym chetnie go kupil:)

giersik Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.12.2006 23:01    #1
Scout porównuje zawodników do najlepszego na tej pozycji w twoim klubie biorąc pod uwagę zarówno obecne umiejętności, jak i potencjał. W raporcie scouta masz np. Zawodnik X jest o wiele słabszym zawodnikiem niż zawodnik Y. Oraz masz też coś takiego :
Zawodnik X ma szansę stać się lepszym zawodnikiem niż zawodnik Y.

Post pomocny

serme Proletariat

0
04.12.2006 23:27    #2
giersik wszystko fajnie ale skoro guarin ma wysokie ca i pa towszystko bedzie porownywane do niego ja nastawiam sie na szukanie zdolnej mlodziezy (a kto nie:P) wiec wiadomo ze mlodzik bedzie napewno gorszy pod wgledem ca ale rowniez chcialbym powiedziec o ile ew zeby bylo porownanie scouta do innego srodkowego pomocnika jest wogole cos takiego da sie jakos domyslec co moze byc z zawodnika X majac powiedziane ze jest slabysz od bardzo dobrego zawodniak ktory jeszcze znaczaco sie rozwinie i scout dodaje ze nie ma szans byc taki jak twoj najlepszy zawodnik... ( i tu jest nawazniejsze pytanie) czy to oznacza ze zawodnik X nie osiagnie obecnego CA mojego dobrego zawodnika czy tez to oznacza ze nie bedzie tak dobry jak maksymalne PA mojego zawodnika bo jesli bede wiedzial ze on nie masz szans osiagnac tego co moj guarin ma w tej chwili ( za rok 2 bedzie juz mial zajebiste statsy) to wiem ze nie mam co sobie nim glowy zawraca:)

Post pomocny

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.12.2006 11:03    #3
Scouci porównują obserwowanych graczy do OBECNYCH umiejętności aktualnie najlepszego gracza na danej pozycji w Twoim klubie. Więc tutaj nie ma problemu ;)

Post pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution