LUDZIE!! Tragedia. dziś gram w FM 2007 ok 3 godzin i 15 razy (tak 15!!) wywalało mnie z gry i pokazywał się komunikat o POWAŻNYM BŁĘDZIE. Powiem tak. Do niedawna byłem piratem ale takie komunikaty obłedach w wersji 2006 skłoniły mnie do zakupu oryginalnej 2007. I co mam? TO SAMO!! KU*WA. Skoro ja jestem złodziejem korzystając z piratów to SI i CD Project też są złodziejami sprzedając mi takie gówno. Jestem zapalonym graczem, wielkim fanem FM (mój czas gry w ciagu miesiąca to niespełna 7 dni) ale już nie mogę znieść rozgrywania tych samych spotkań po kilka razy!! AutoSave mam ustawione co tydzień ale i tak robię to częściej samemu. Najgorzej jak mnie wywali przy zapisie, poprostu mi się gowna w dupie gotują. Zastanawiam się czemu tak poważny błąd może się wogole zdarzać, co dopiero po najnowszej łatce. Wiem już ze nie jest to wina żadnych edytorów czasu rzeczywistego (bo dokąd ich nie uzywałem w oglóle też mnie wywalało) ani mojego beznadziejnego kompa (bo inni tez mają ten problem) Co mi na to powiedzą specjaliści??
Najnowsze posty