Ilość trenerów...

Ryba Proletariat

0
09.12.2006, 12:31    Pytanie
Mam pytanko:
Czy duża ilość trenerów wpływa jakoś szczególnie na podnoszenie się umiejętnośći? Chodzi mi o to, czy jak zatrudniłem np. 15 panów od trenowania to będzie lepszy efekt treningów. Oczywiście wszyscy mają najwyższe umiejętnośći (17-20).
A jeśli zatrudnie jeszcze z 5...
Jaka będzie ich optymalna liczba?

Yoonec Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.12.2006 12:35    #1
ogólnie powinieneś dążyć do pięciu gwiazdek i małego obciążenia, jak najmniejszym kosztem, przecierz zatrudnianie tylu trenerów kosztuje!

Użytkownik uznał post za pomocny | Anuluj

giersik Przodownik pracy

0
09.12.2006 12:41    #2
Nic nie daje, że bedziesz miał np. 5 trenerów od Ataku. Takie same efekty w treningu, są gdy ma się 1 trenera od określonych treningów.

Post pomocny

Yoonec Młody aktywista

0
09.12.2006 12:45    #3
no tak ale jak sie ma czasami dwuch to jest obciążenie mniejsze i wtedy efektywnośc chyba wzrasta, no nie?

Post pomocny

giersik Przodownik pracy

0
09.12.2006 12:50    #4

Fot Partyzant

0
09.12.2006 21:00    #5
po pierwsze to najpierw patrz na ich atrybuty w kategoriach które cie interesują aby tranowali (atak, obrona, itd.) a potem przydziel ich do tej kategorii (maksymalnie do 2 jeżeli jest dobry trnener) i wszystko bedzie ok. Ja mam zatrudnionych (do rezerw i pierwszego składu) po jednym szkoleniowcu do każdej kategorii, a że mają wysokie atrybuty w tych właśnie dziedzinach to nie schodze ponizej 4 gwiazdek.
P.S. wyjątkiem jest siła i aerobik, tu mam jednego trenera do tego i do tego, MIAŁEM także po 4 gwiazdki, ale zauważyłem że od pewnego czasu mam tylko po 3 (nadal ma wysokie atrybuty) podejrzewam zatem że trenuje po prostu ze zbyt dużą ilościa graczy (po 42 ). Tak więc jak widac ilośc trenerów do jednej kategorii nie jest aż tak istotna (chyba że tak jak w moim przypadku jest bardzo duża liczba graczy to wtedy wskazane jest zatrudnienie jeszcze kogoś)

Post pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.