problem z gra/save'em

bruks Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.01.2007, 14:24    Pytanie
Witam
Moj problem polega na tym, ze przy kontynuacji gry, za kazdym razem jak dane są przetwarzane gra sie zawiesza. Wychodzi do Windowsa z komunikatem ze "FM 2007 is running dangerously low with memory" i "zebym zwolnił pamięć". Pomimo tego ze mam 1gb pamieci (i mase wolnego miejsca na dysku), nie mam włączonego ŻADNEGO innego programu poza FM2007, komunikat sie ponawia, tym razem z informacja, że z powodu braku pamięci gra zostanie zamknięta. Nie mam pojęcia co z tym fantem zrobić?? Doszedlem Legia do 2008 roku, jest to mój jedyny bieżący save i nie chcialbym grać od początku. Próba zapisania gry w innym pliku niestety daje takie same rezultaty. Błagam o rade.
Pozdr.

bruks Partyzant

0
23.01.2007 15:10    #20
http://galle(...)x/74299/ - to moze tak bedzie działać

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
0
23.01.2007 15:22    #21
Chodziło mi o kariery, a nie o niedziałające skriny :P

To, że w taki sposób pokazuje Ci kariery tych piłkarzy jest winą Save Cleanera.

bruks Partyzant

0
23.01.2007 15:25    #22
wiesz, twoja teoria jest jeszcze bardziej ciekawa, bo nie uzywalem save cleanera do momentu w ktorym save sie nie zepsuł, po uzyciu programu ten błąd juz nie wystepuje, wiec to na pewno nie wina Save Cleanera. Jesli zwrociles uwage na pierwszego posta jakie napisalem to powinienes wiedziec o co chodzi

bruks Partyzant

0
23.01.2007 15:28    #23
a i screeny zostaly zrobione przed uzyciem save cleanera

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

0
23.01.2007 15:57    #24
to musi byc bug/niedopracowanie ze strony SI. nie ma innej mozliwosci, bo nigdy w zyciu nie slyszalem o transferach tych pilkarzy, a w TV na pewno byloby o tym glosno. problem rozwiazany.

P.S. bruks- dziala Ci save?

bruks Partyzant

0
24.01.2007 11:34    #25
Gelu - działa, bardzo dziekuje za pomoc!!!! :] co do tych screenow, to po ponownym uruchomieniu gry, kluby w ktorym byli pilkarze zmienily sie na inne ;P

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
0
24.01.2007 14:20    #26
Gee...

Nie odpowiadałem do Twojego pierwszego posta tylko do tych następnych. I czytając o tym, że został polecony Ci SC i że to pomogło wywnioskowałem, że jednak użyłeś SC...

No to jeszcze raz - użełeś czy nie Save Cleanera na tym save'ie?
Jeśli użyłeś - to to, że nieprawidłowo pokazuje Ci kariery piłkarzy jest winą Save Cleanera :] (nie widziałem Twoich skrinów - wnioskuje po tym, że po użyciu tego programu we wcześniejszej wersji FMa miałem podobne problemy ze statystykami piłkarzy. Jeśli takie coś nie przeszkadza Ci w rozgrywce to - miłej zabawy)

bruks Partyzant

0
24.01.2007 14:57    #27
No dobra, wytlumacze ci od poczatku, post zaczal sie od problemu z save'em, ktory sie wieszal, Gelu zaproponowal Save Cleanera, ale nim go uzylem wspomnialem o zmianach jakie nastapily w karierach niektorych pilkarzy (patrz screeny), same screeny zostaly zrobione przed uzyciem SC, nie zmienia to jednak faktu ze ten sam blad wystepuje w karierach przed i po uzyciu SC, jest nawet smieszniejszy bo po kazdym Load'owaniu gry kariery sie zmieniaja (tylko w jednym sezonie) :) no to chyba tyle, same screeny mialy byc tylko ciekawostka, a bledy w statach zdecydowanie nie odbieraja mi przyjemnosci z grania.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution