Problem ze strzelaniem...

jordan23 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.01.2007, 21:15    Pytanie
Witam!!!
Gram pierwszy sezon arsenalem... W moim napadzie gra Henry-adebayor(czassami van persi albo walcott). Mam problem ze strzelaniem bramek, tzn. moja druzyna stwarza duzo sytuacji i ich nie wykorzystuje szczegolnie mnostwo sytuacji jeden na jeden z bramkarzem, bezprzerwy pudlujom.... co mam zrobic??

Nemrod Partyzant

0
24.01.2007 09:39    #20
jordan23!!! Kogo kupiłeś na bramkę?? Ribry też kupiłe po 2 sezonach za 26 mln Euro.Bramkarza też wymieniłem............:)

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

0
24.01.2007 09:58    #21
ja do arsenalu proponuję benoita costila choć do koln kupię sobie kameniego :)

krycha08 Partyzant

0
24.01.2007 10:41    #22
mam podobny problem gram 1 sezon liverpool'em i również moi piłkrze mają wiele sytuacji i wykorzystują 1 na 7 jaki moge wystawić najlepszy skład kogo i gdzie POMOCY!!

Nemrod Partyzant

0
24.01.2007 11:19    #23
Liverpoolem mój brat zagrał 4 sezony>Problemem Liverpoolu są przeciętni napastnicy brak jest w The Reds takiego snajpera jak np. Henry, Rooney, czy Drogba. Pierwszy zakup do liverpoolu do napadzior-polecam Klose super się sprawdzi!!!!w pomocy braciak wystawiał gerarda(PP), PŚ luis garcia, DP Xabi alonso- PL-mariano gonzalez(jakos tak chyba), OL Risse, caraher, finnan (czasem Agger) i na prawej jakiś collen chyba, ale kupił collociniego-zajebiście cykał jako OS no i Reina!! Pomoc w The Reds nie wymaga wzmocnień ale w obronie i napadzie potrzebna jest świeża krew!!!.....

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution