Pochwała zawodnika

Cypis Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.01.2007, 16:31    Pytanie
Hello. Ostatnio zauważyłem pewną dziwną rzecz. Mianowicie po bardzo dobrych występach zawodnika (noty 9.9,10,10 i co najmniej dwie bramki w każdym meczu) postanowiłem publicznie go pochwalić. Piłkarz zareagował zadowoleniem że dostrzegam jego wysoką formę oraz zadeklarował że pragnie grać teraz jeszcze lepiej.Tymczasem kolejne mecze to noty 7,7,7 i zero strzelonych bramek!!! Zaznaczam że zespół nie gra wcale gorzej i ma znakomite morale. Coś tu nie gra,wygląda na to że nie opłaca sie chwalić. Czy ktoś też ma tak u siebie? Dzięki za odpowiedzi.

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
23.01.2007 16:35    #1
nieraz ta jest żę zawodnik gra dobrze a potem wpada w dołek, to nie zależy od pochwał, chociaż one też na to wpływają. Może przeciwnicy po tak dobrych występach, w następnych meczach postanawiają lepiej kryć twojego zawodnika i po prostu trudniej mu się gra, na tym polega ta gra, zawodnik nie zawsze będzie grał tak jak w tych swoich najlepszych meczach:)

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

0
23.01.2007 16:43    #2
wedlug mnie zawodnicy "rozpieszczani" pochwalami wpadają w samozachwyt i po prostu odpuszczają (tak sie dzieje szczegolnie z mlodymi pilkarzami)

Mattii Przodownik pracy

0
23.01.2007 17:24    #3
Poczekaj jakiś czas a znowu zacznie strzelać po prostu miałeś pecha bo po tym jak go pochwaliłeś(to nie był twój błąd) spadła mu forma

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
23.01.2007 18:11    #4
Ja tak mialem z Morientesem gdy gralem Liverpoolem w FMie 2007. W każdym meczu strzelał co najmniej 2 bramki, a w jednym strzelił 9 (wygrałem 18-0)! Zdecydowałem sie go pochwalić i jak na początku strzelał 18 goli na 10 meczów (nie licze tych 9 bramek w jednym) tak później co najwyżej 2 gole na 6 spotkań i zacząłem sadzać go na ławce. Po tym doświadczeniu uznałem, że nie warto publicznie chwalić zawodników.

Mattii Przodownik pracy

0
23.01.2007 18:59    #5
Wątpie żeby tak było może i spoczął na laurach ale u mnie jak pochwaliłem Ćwielonga to nie strzelał bramki co mecz a nawet 2(!)potem jeszcze raz postanowiłem go pochwalić i strzelać zaczał jeszcze więcej ale np.nie trafił w dwóch a w następnym strzelił już 4 no więc tak to już jest z napastnikami!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution