Sprzedaż klubowej gwiazdy!!!!

fifi22 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.01.2007, 14:04    Pytanie
mam pytanie!|!czy warto sprzedawać klubową gwiazdę grając słabszym klubem??np.grasz West Broumich Albion i czy warto sprzedać Curtisa DAvisa i Ziltana Gere i za zarobione na nich pieniądze kupic kilku innych zawodników??

Madal Partyzant

0
27.01.2007 16:38    #10
Grając tą drużyną posprzedawałem innych niepotrzebnych graczy uzyskałem za nich około 14 milionów euro a na ich miejsce kupiłem tanich zawodników z polski. Gera ma dużo ulubinych zagrań i go zostawiłem a Curtis to talent jakich mało i robiłbym wszystko aby go zostawić

sm1leY Młody aktywista

0
27.01.2007 19:00    #11
z doswiadczenia wiem ze Gere nie warto sprowadzac , pozniewaz to swietny gracz a nie przejdzie do takiego klubu jak WBA zawodnik z umiejetnosciami porownywalnymi z Gerom.
Ja na twoim miejscu nie pozbywal bym sie najwiekszej gwiazdy i zarazem króla pomocy . Z Vilakazim tworza naprawde zgrany i znakomity duet srodkowych pomocnikow. Co do Davisa to sprzedal bym go tylko po bardzo atrakcyjnej cenie bo to tez swietny obronca i ostoja defensywy a jak wiadomo od sprzedazy gwiazd i znakomitych zawodnikow klubu nie zbudujesz...

Stryju Młody aktywista

0
27.01.2007 22:20    #12
Ja grając Portsmounth sprzedałem mego najlepszego zawodnika (Garego O'Neila) za 2x jego wartości i dzięki temu mogłem zainwestować w młodych i dobrze znanych mi piłkarzy a więc według mnie jeśli dostaniesz dobrą cenę to można go sprzedać :D

czaaareeek Partyzant

0
27.01.2007 22:29    #13
Wiece co ja robie? Prowadzę Jagiellonię i średnia wieku wynosi 23 lata,zdobywam mistrzostwo,puchar polski i wyszedłem z grupy LM (co mnie nieco wkurzyło bo trochę zbyt nierealistyczne:/ ) Co rok sprzedaję najlepszych i sięgam odważnie do drużyny młodzików (która w przeciągu 4 lat 3 razy zdobyła mistrza swojej ligi i raz wice). Lubię się tak bawić i sam wychowywać i szkolić zawodników. Bardzo to przyjemne patrzec jak rosną im umiejętności i stają się najlepsi. Dużo też kupuję zawodników z przedziału 17-21 no max 23 lata i jakos idzie. W składzie pods. mam baardzo młodych zawodników i najstarszy jest u mnie burkhardt bo ma 25 lat. Zarobki też staram się by nie wyszły poza 100 tys e za sezon (tylko burkhardt ma ok. 150 bo musiałem go jakoś skusić pomimo iż w legi miał koło 300) sama przyjemność sprzedawać najlepszych i mnożyć mamonę. Potem znajdywać nowe skarby i za rok-dwa na nowo. Np. ściągnąłem lewoskrzydłowego Petasza bo czułem że dobry będzie i za rok został najlepszym zawodnikiem w lidze i już się o niego biją kluby min z Francjii. Oczywiście zależy o co walczysz,bo w Priemierschip może faktycznie się przydadzą. Pozdrawiam !!!

ubr Partyzant

0
28.01.2007 12:13    #14
Mnie klub na dzien dobry zmusil do sprzedazy Matusiaka do Sparta Praga

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution