Dodawanie reprezentacji podczas gry

matti91 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.02.2007, 14:06    Pytanie
Witam!
Czy można jakoś dodać wszystkich zawodników z danego kraju, tak aby później przejąć tę reprezentację, ale już PODCZAS GRY?! (np. dodać wszystkich Kubańczyków, żeby przejąć reprę Kuby). Zdaje mi się, że taki temat już kiedyś był, ale nie wiem czy to dokładnie o to samo chodziło i nie mogę go teraz odnaleźć. Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi.

P.S. Chodzi mi oczywiście o FM 2007
P.S.2. W tym temacie, który kiedyś tam był było coś o wpisywaniu jakiś komend w notatniku i później zapisywanie tego w rozszerzeniu chyba *.cfg. Jednak nie mam pewności, jak wcześniej wspomniałem, czy tamten temat mówił o moim problemie.

JUVENTUSIkFM Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.02.2007 00:13    #10
ja ma tez nienajlepszego kompa i daje duza baze danych i mi szybko chodzi a posad na trenero reprezentacji mam duzo i zawsze mni ktos przyjmuje.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution