Trening i gra a rozwoj pilkarza

Tomekk_k Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.02.2007, 22:12    Pytanie
Czy to prawda że piłkarz szybko sie rozwija jak ma w miare dobry trening i gra.??

Z tego co wiem to lepiej jak gra i ma w miare trening niz super trening i brak gry

jak to jest u was??

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.02.2007 22:14    #1
Jeżeli masz młodego piłkarza, to lepiej go wypożycz, jeżeli nie chcesz go wystawiać. Bardziej rozwija sie na wypożyczeniu, niż w grze nawet w najlepszych rezerwach. A i możesz mieć trening ogólny, a gdy piłkarz będzie grał to i tak sie rozwinie. Jak najczęściej go wystawiaj lub wuporzycz.

Użytkownik uznał post za pomocny

http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

JUVENTUSIkFM Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.02.2007 22:15    #2
Moim zdaniem nie bo ja daje dobre treningi i pilkarz gra i co prawda moj kumpel nie daje w ogole trenongow ma ogolne i mu staty pilkarzow ida tak samo w gore i spadaja tez tak samo

No lepiej jak gra niz tylko dobrze trenuje

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
09.02.2007 22:16    #3
trening musi być dobry i musi grać, ale dobrze jest tez jak ma mentora

kurak69 Przodownik pracy

0
09.02.2007 22:21    #4
po to sa druzyny rezerwowe i juniorskie zeby mlodzierz miala gdzie grac, nawet jezeli nie prezentuje jeszcze super poziomu. Do pewnego momentu gra w juniorach czy rezerwach mu wystarczy.

A trening to bardzo wazna sprawa dla juniorow.
Najwazniejsze jest wycwiczenie atrybutow fizycznych w mlodosci (choc technika i mentalnosc tez musi byc ciwczone) To od juniorskiego terningu zalezy czy pilkarz bedzie mial dobry profil motoryczny jak na swoje mozliwosci.

Np. Jezeli mlodzian ma szybkosc max 8 to przez odpowiedni trenig mozeszto podniesc do 11 czyli juz akceptowalnej. U seniora jest o wiele trudniej to zrobic.
Wiec polecam dobry trening fizyczny dla juniorow wtedy wychodza z nich ludzie

mkanius Przodownik pracy

0
09.02.2007 22:21    #5
najlepeij go wypożycz ale młodzi zawodnicy szybciej się rozwijają

Mattii Przodownik pracy

0
10.02.2007 07:40    #6
U mnie przytrafił się taki wypadek:

Kupiłem Moukoko do Legii(nie ma naprawde takiego piłkarza to był 2010 rok i dodali go do bazy)no i był młody,zdolny przeniosłem go do rezerw.Po pół roku gry w rezerwach i strzeleniu coś koło 4 5 bramek(!) przeniosłem go do 1 składu automatycznie po 4 meczach stał się jeszcze lepszy,spojrzałem na jego staty i praktycznie wszystko urosło mu o jakieś 4 - 7 pkt!Na koniec sezonu(mimo że grał mnie od wszystkich o połowę)został królem strzelców z 25 bramkami na koncie plus 3 w PP i 2 w LM!

I teraz pytanie czy to zasługa dobrego treningu czy też tego że wymiatał w rezerwach,mi się wydaje żę tego drugiego!Ponieważ trening wiadomo podstawa ale czym lepiej zawodnik gra tym jest lepszy!Pozdro!

Mattii Przodownik pracy

0
10.02.2007 07:41    #7
A nie 4 5 bramek tylko 45 bramek

mkanius Przodownik pracy

0
10.02.2007 09:05    #8
najlepiej sie rozwija gdy jest młody

sm1leY Młody aktywista

0
10.02.2007 11:10    #9
najlepiej sie rozwija gdy ma duże PA i z reszta najszybciej ;o

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.