Język, pozwolenie na pracę

jordaneq Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.02.2007, 14:33    Pytanie
1.Czy gdy zawodnik-cudzoziemiec zna np.jezyk polski to chetniej przyjdzie do polski??

2.czy znajomosc jezyka ma wplyw na zgode zawodnika na przyjscie??

3.czy Eli Zizov bylby chetny przyjsc do Conference??

4.Ile razy musze kupywac rabinovicha bo ciagle niedostaje pozwolenia no a raczej klubu filialnego niedostane.

5.Fajnie by bylo gdyby wysylajacy talent do admina podal jeszcze na jakiej bazie danych on jest bo niewszyscy sa np. na malej czy sredniej.

6.Dzieki i pozdro

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
16.02.2007 14:38    #1
1. Nie sądzę. Może mu to jednak pomóc w aklimatyzacji.
2. Patrz wyżej.
3. Na moje to nie... Chociaż nigdy nie grałem w Conference, to na zdrowy rozsądek - nie.
4. Aż dostanie, dokładnej recepty na to nie ma...
5. Rzeczywiście, fajnie xD
6. Nmzc, pozdro;)

Użytkownik uznał post za pomocny

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

0
16.02.2007 14:39    #2
1. i 2. Jezyk ulatwi mu tylko zaaklimatyzowanie, czy do ciebie przyjdzie zalezy od twojej reputacji i reputacji klubu
3. Raczej nie przejdzie do klubu o nizszej reputacji niz on posiada, jesli ma taka sama masz szanse
4. Ile razy bys nie kupowal nie dostanie pozwolenia, musi rozegrac odpowiednia ilosc meczy w reprezentacji swojego kraju
5. Tez tak mysle^^
6. Nie ma sprawy elo 520 :)

Cannigia10 Młody aktywista

0
16.02.2007 14:43    #3
1 i 2-wydaje mi się,że znajomość języka nie ma znaczenia na chęć przyjścia zawodnika do klubu, natomiast ma wpływ na aklimatyzację w klubie danego piłkarza.
3.myślę,że możesz spróbować-mi kiedyś przyszedł, ale nie gwarantuję.:)
4. Ja miałem taki przypadek w Man Utd: mianowicie chciałem kupić Ustariego,ale za każdym razem nie dostawał pozwolenia na prace aż w końcu odpuściłem. Być może nie dostanie Rabinovich pozwolenia wcale:(
5. Popieram ten pomysł.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
16.02.2007 14:54    #4
1.Nie, ale łatwiej się zaaklimatyzuje. Na chęć przyjścia zawodnika wpływa reputacja klubu, atakże kraj [np rozwinięty itd], prognoza mediów, wyniki itp.
2.Nie, j.w.
3.Raczej nie, chyba, że byłby na liście transferowej, albo byłby bez klubu.
4Próbuj do skutku.
5.W pełni się z Tobą zgadzam, może admini też poprą ten pomysł.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
16.02.2007 14:59    #5
5. To już nie nasze zadanie. Jeśli ktoś w opisie talentu zaznaczy, na jakiej bazie danych zawodnik jest dostępny, to zapewne taka informacja pojawi się również na stronie.

Na następny raz konkretniej nazywaj tematy.

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
16.02.2007 15:03    #6
5. Ja musialem go kupowac 4 razy, ale jezeli masz klub filialny z jakiegos panstwa, gdzie nie ma ograniczen na cudzoziemcow (np. Belgia) to możesz go ściągnąc do klubu. Będzie miał on wtedy ikonkę PPr, a po roku gdy zaoferujesz mu nowy kontrakt to dostanie pozwolenie na prace.

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
16.02.2007 15:04    #7
4. *

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution