conference-ligi-zasady

Quaresmafan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.02.2007, 11:18    Pytanie
jestem tu nowy i jeśli pytania które właśnie zadam komuś przeszkadzają to przepraszam

1.gram 2 sezon w conference i mój najlepszy obrońca chce odejść (ubiega się o niego fulham) i nie wiem czy go sprzedać bo jak wejdę do premierschip to może go wykupię jak myślicie
2.czemu u mnie w grze chelsea nakupuje piłkarzy z brazylii argentyny a ci piłkarze byli by pewnie ostoją każdego klubu świata a w the blues grają w rezerwach ???
3.czy kiedykolwiek do mojego klubu przejdzie piłkarz pokroju thiago motty czy lucasa biglii ?
4.gdy już (daj BOŻE) AWANSUJE DO PREMIERSHIP to skupiać się na wykupywaniu starszych piłkarzy czy odwrotnie inwestować w talenty
5.jacy byli najlepsi piłkarze jakich udało wam się kupić do klubu który kiedyś grał w conference ??
6.znacie jakąś stronę z plotkami transferowymi ??
7.czy gdy awansuję do premierschip stanę się ulubieńcem kibiców i klubu
8.jak gra się w lidze tureckiej
9.jak gra się w lidze australijskiej
10.czy grał z was ktoś klubem salzburg w tym bądź poprzednim fm i jakie wrażenia
11.jacy piłkarze (jakiego pokroju) napewno nie przejdą do greckiej ligi
12.w polskiej lidze stawiać na obcokrajowców czy polaków bo słyszałem taką opinię że to ma być klub dobry a nie polski
13.za co można stać się wrogiem ludu itp.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
21.02.2007 11:36    #1
1. Lepiej go sprzedaj. I tak nie przedłuży kontraktu, więc później nic na nim nie zarobisz.
2. Życie.
3. Oczywiście, jeśli awansujesz do Premiership.
4. Oczywiście, że w talenty.
5. Nigdy nie grałem w Conference. Jeżeli awansujesz do Premiership i pograsz kilka sezonów, będziesz mógł kupować najlepszych zawodników świata.
6. www.transfery.info
7. Tak.
8. Dobrze.
9. Nie grałem:)
10. j/w
11.Jakiego Pokroju? Dobrzy piłkarze nie przejdą, no chyba, że do Panathinaikosu, lub Olimpiakosu, ale też nie licz, że Gago kupisz.
12. Ja stawiam na Polaków, bo są.... yy.. świetni:) Moim zdaniem.
13. Za zakładanie głupich tematów, za piractwo, za głupiznę:)

Użytkownik uznał post za pomocny

Quaresmafan Partyzant

0
21.02.2007 11:38    #2
ten obrońca ma kontrakt do 2011 roku więc nie wiem a dają za niego 2 mln euro

Seju Wybitny Literat

0
21.02.2007 11:42    #3
To od Ciebie zależy... Ale od Conference do Premiership długa droga:) Więc nie wiem, czy do 2011 roku się wyrobisz:)
PS. R.Q.!! :D

Behemot Młody aktywista

0
21.02.2007 11:43    #4
Jeżeli grasz w Conference (a więc odpowiedniku V ligi) to musisz wziąć pod uwagę, że gdy Fulham będzie bardzo zdeterminowane to i tak go kupią - rzucą na stół taką kasę, że Twój prezes zaakceptuje transfer bez Twojego udziału. Poza tym droga z Conference do Premiership jest bardzo długa i wyboista (kilka lig do przejścia, wiem coś o tym). Zawsze inwestuje w młodych - są na wstępie tańsi, mają mniejsze wymagania co do pozycji w klubie i pensji, a docelowo większy z nich pożytek.
Dobra rada na przyszłość - przeszukaj suflera, czy już nie ma odpowiedzi na Twoje pytanie, a jeżeli nie - zadawaj osobno każde pytanie w osobnym wątku - bo tak się śmietnik robi :)

Quaresmafan Partyzant

0
21.02.2007 11:44    #5
a ty Behemot kim grałeś w conference i co osiągnąłeś i kogo kupiłeś ??

Behemot Młody aktywista

0
21.02.2007 11:52    #6
Quaresmafan: to nie forum dyskusyjne, więc nie prowadźmy tu dyskusji o karierach :)
Skoro jednak już jest ten post: gram Newport County, półamatorską na początku drużyną z Conference South (VI liga). Obecnie jestem w League One, co roku awansowałem do wyższej ligi, w składzie mam głównie Polaków, jest też jakiś Słoweniec i Czech. Bez wielkich nazwisk.

Quaresmafan Partyzant

0
21.02.2007 12:01    #7
a czy na forum jest kariera kogoś kto awansował o d conference do premiership
jak tak to proszę o link :)

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

0
21.02.2007 12:01    #8
1. Sprzedaj. Chociaż ja bym się zastanowił. Jeżeli ma długo kontrakt do sprzedaj do w ostatnim sezonie obowiązywania kontraktu. Wyduś z niego i za niego jak najwięcej.
2. Takie jest prawo Chelsea. Mają kasę to kupują. Jak w życiu.
3. Jak najbardziej. Jeżeli będziesz miał odpowiednią reputację, a zdobędziesz ją awansując do coraz wyżej ligi lub wygrywają puchary i inne trofea.
4. Inwestuj w utalentowanych zawodników.
5. Każdy pewnie miał innych.
6. Seju już ci podał.
7. Pewnie tak.
8. Spróbuj, a się dowiesz.
9. Patrz pkt. 8 .
10. Nie.
11. Cholera wie.
12. Ja stawiam na tcyh, którzy chcą do mnie przyjść. Narodowość nie ma dla mnie znaczenia.
13. Za wieeeeeeeele rzeczy :] . Seju wspomniał ci o kilku. Dodam do tego niestosowanie się do zasad szeroko pojętej netykiety.

Następnym razem staraj się szukać odpowiedzi na pytania w Suflerze.
Sukcesy i rekordy możesz opisywać tutaj -> http://www.cmrev(...)299.html

Quaresmafan Partyzant

0
21.02.2007 12:09    #9
wujek a czy dostałeś jakieś talenty na conference ??
jak tak to kiedy je dodasz ??

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.