Problem....

jordan23 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.03.2007, 20:38    Pytanie
Gram Valencia pierwszy sezon ;] Moja drużyna jak narazie gra w miare dobrze, na 14 meczy mam bilans 7-5-2 :)) zajmuje 5 miejsce... moze nie jest najgorzej ale.... moja druzyna w meczu oddaje najwiecej strzalow okolo 15-20 ale strzela malo bramek, gdy rywal przy 3-5 strzalach strzela 1 albo 2 bramki, tak bylo w tych 5 zremisowanych meczach ;/ tylko raz moja druzyna bylka tak naprawde gorsza od rywala w meczu z baraca przegranym 3:2 ;/ wiec moim zdaniem powinienem miec teraz bilans 12-2 :D
wiec moje pyatnie jest takie..... dlaczego tak czesto remisuj przy takiej przewadze?? moze to blad napastnikow ze sa oni nie skuteczni?? (Villa, morientes, angulu, Kisliy) a moze obroncow ???(albiol, alaya, marchena, corluka, del horno i miguel)??? co moge zrobic by wrescie zaczac wygrywac ?? :D

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.03.2007 07:29    #20
Powinieneś urozmaicić rozmowy. Gdy mozna dawaj 'słowa zachęty', przed meczem na wyjeździe 'życz szczęścia'/'mozecie wygrać', u siebie 'dla kibiców/'mozecie wygrać'. Ja tak daje i skutkuje. A co do traconych goli moze wynikać to ze słabego zgrania. P:)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution