Problem z prezesem

bury86 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.03.2007, 15:43    Pytanie
Gram 3 sezon Ślaskiem Wroclaw, mam luty, przez te 2,5 roku udalo mi sie wypromowac 3 gwiazdy=) i kazdy z nich wart jest ponad 1 mln euro, a wycignalem ich z juniorskich druzyn, i moj "super" prezes sprzedal 2 za ponad 2,5mln euro bez mojej zgody:/ Mam szanse na mistrza a on oddaje moje gwiazdy, podstawe druzyny na 2 dni przed koncem okna transferowego, i co gorsze kolejnych 2 podstawowych pilkarzy chce oddac:/ Mozna cos z tym zrobic? Sytuacje finansowa mam stabilna, a nawet dobra wiec niewiem na cholere oddaje moich graczy:/

Pawlak Młody aktywista

0
19.03.2007 15:46    #1
niestety nieda sie nic zrobić :(

Rambo_1906 Partyzant

0
19.03.2007 15:59    #2
Miałem tak samo w Zagłębiu Sosnowiec po 2 sezonie, Marcina Folca sprzątnął mi z nosa CSKA Sofia! Za bodajże 3 mln. euro, prz czym Folc był warty około pół miliona euro. Tak się zdarza słabszym klubom z mniejszymi możliwościami pieniężnymi czasami jeżeli przeciwny klub złoży nader atrakcyjną ofertę dotyczącego danego piłkarza, w pewnym sensie jest to bug jak dla mnie ale z drugiej strony, jeżeli kluby mają nie udolnych menedżerów to sprawy transferowe, budżetowe itd musi wziąć w ręce prezez, w końcu to on najbardziej dba o kase klubową. Niestety po takim fakcie nic nie zrobisz. Bądź nadzieji że już ci takiegi psikusa prezes nie zrobi :) Pozdro.

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
19.03.2007 16:06    #3
Niestety nie da się tego zmienić (swoją drogą to dodaje grze trochę realizmu)

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
19.03.2007 16:15    #4
Nic nie zrobisz. Mozesz zaproponować nowe kontrakty zawodnikom, jednak jeśli oferta jest z dobrego klubu to i tak raczej odejdą. P:)

Quox Partyzant

0
19.03.2007 16:40    #5
Jeżeli nie chcesz używać FMM to nic się nie da zrobić ;)

P.s. A jak już chcesz (nieładnie!) to zmień stan kasy w/w klubów na 0 ;P

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution